Emre Borhan... BOĞAZ'DA MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ!

Emre Borhan... BOĞAZ'DA MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ!

Uzun yıllardır yurt dışında inşaat işleri ile uğraşan, Borhan soyadı ile tanınmış iş adamı müteahhit Emre Borhan Türkiye'ye döner dönmez yeni yaşını ailesi ve yakın dostları ile Boğaz'da Den Den Mega’da kutladı.

Yılmaz Mengüş ve Pınar Erdem güzel sesleri ile geceye renk katarken muhteşem dansları ile Dora Ercan teknedeki tüm misafirleri adeta coşturdu.

Sydney Avustralya sosyetesinin tanınmış simalarından olan Borhan “Bu mutlu günümü seneler sonra yerleştiğim İstanbul’da eşim, kızım ve oğlum ile beraber kutlamaktan çok mutluyum” dedi. Sydney’de tanınan ve sevilen sunucu ve müzisyen Emrah Borhan'nın  24 saat uçup abisine sürpriz yapması ile işadamının mutluluğu bir kat daha arttı.

Borhan, “Annem, baldızım ve yeğenimin de yanımda olmalarını gönül isterdi tabi ama Sydney çok uzak.”dedi.

Türkiye’ye yatırım yapmaya geldiğini söyleyen Borhan “Önce biraz dinlenelim, eğlenelim, kendimize gelelim.” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Emre Borhan ve misafirleri bu muhteşem kutlamayı İstanbul boğazının nadide mekanı Reina Gece Klübünde devam ettirdiler.

Bu özel davette, SixStar Solutions firma sahipleri Steve ve Özge McAree, Avukat Abide Gülel, Avukat Yıltay Günay, Modacı ve eski manken Elif Gedikoğlu ,İşadamı Güngör Ekinci ve eşi Hatice Ekinci, Organizatör Faruk Özdemir ve Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ve Esin Sabur da  vardı. 

 

https://www.magazinkolik.com/bogazda-muhtesem-dogumgunu-42g-p1.htm

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum