Emre - Yağmur Aşık... ANLAŞMALI BOŞANMA SUYA DÜŞTÜ!

Emre - Yağmur Aşık... ANLAŞMALI BOŞANMA SUYA DÜŞTÜ!

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, anlaşmalı boşanma kararından vazgeçip nafaka talep ettiği yeni bir dava açtı.

Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle eşi Yağmur Aşık'a boşanma davası açan Emre Aşık, mahkemeye boşanma protokolü sunmuştu.

Protokolde ikilinin birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat talep etmeyeceği yazarken Yağmur Aşık, bu anlaşmalı boşanma kararından vazgeçip karşı dava açtığını bildirdi.

Çift yaptıkları boşanma protokolünü de dava açıldıktan 4 gün sonra mahkemeye sunmuştu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Emre Aşık ve Yağmur Aşık gelmedi.
 
Yağmur Aşık'ın avukatı Ersel Kahyaoğlu, müvekkilinin anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini, boşanma protokolünü özgür iradesi ile imzalamadığını belirterek, karşı boşanma davası açtıklarını bildirdi.
3 ÇOCUĞUNA BAKAMAMAKTADIR
 
Avukat Kahyaoğlu, Yağmur Aşık ve Emre Aşık'ın ayrı yaşadığını anlatarak, "Kendisi çalışmamaktadır. Üç çocuğuna dahi bakamamaktadır.
 
Müvekkil için 20 bin, çocuklar içinde 10'ar bin TL tedbir nafakası istiyoruz" dedi. Emre Aşık'ın avukatı ise Yağmur Aşık'ın Bursa'ya gittiğini, çocukları babalarına göstermediğini söyledi.
 
Mahkeme, Emre Aşık'ın 10 aylık ve 2,5 ile 5 yaşlarında olan 3 çocuğu için aylık 5'er bin TL, Yağmur Aşık için de 10 bin TL tedbir nafakası ödemesine karar verdi.
 
Mahkeme, tarafların delil ve iddialara cevaplarını sunması için duruşmayı erteledi.
 

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.