Emre Yücelen... GÜLBEN ERGEN`DEN YENİ ALBÜMÜNE SÖZLÜ DESTEK !..

Emre Yücelen... GÜLBEN ERGEN`DEN YENİ ALBÜMÜNE SÖZLÜ DESTEK !..

Emre Yücelen, yeni albümünde sözleri Gülben Ergen`e, bestesi kendisine ait sürpriz bir şarkıyı müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor...

Emre Yücelen, 2012 sonlarında yayımladığı 3 şarkılık maxi single' ının adı ve çıkış şarkısı olan "Mutluluk Köyü" nü, Gülben Ergen ile birlikte yorumlayarak müzikseverlere güzel bir sürpriz yaparak oldukça beğeni kazanmıştı.

Yeni albümünün öncesinde ise "Şeker Pembesi" isimli eğlenceli şarkısını yayımlayarak "albüm öncesi tek şarkı 3 versiyondan oluşan şarkımı yayımladıktan hemen sonra,albüm çalışmalarıma başlayacağım" demişti.

Yeni albümünü ,yeni yılın ilk günlerinde dinleyicinin beğenisine sunacak olan Emre Yücelen, albümünde sözleri Gülben Ergen'e, bestesi kendisine ait sürpriz bir şarkıyı da müzikseverlerle buluşturacak.

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen, twitter hesabından "Ben bir şeyler yazdım sonra onları şarkı sözü sandım.Emre Yücelen 'e gönderdim .O, bana bir şarkı yolladı dinledim.O şarkının sözleri benim galiba" yazarak takipçileriyle heyecanını paylaştı.

İlk defa şarkı sözü yazarı olarak, Gülben Ergen imzasını göreceğimiz şarkının bestesi Emre Yücelen'e ait.İkilinin dinleyenleri şarkının kimin albümünde olacağını merak ederken,bu konudaki heyecanını gizleyemeyen Gülben Ergen,geçtiğimiz günlerde Emre Yücelen'i stüdyoda ziyaret ederek, merakla beklenen şarkının Göksun Çavdar'ın klarnet kayıt videosunu instagram hesabından paylaşarak " Göksun döktürüyor.Beste:Emre Yücelen,sözler sanırım ben.Emre'nin yeni albümünün hazırlıkları.Kartonette Söz:Gülben Ergen Çelik yazacak yani." notuyla yayınladı.

Geçen sezon "Gülben" isimli televizyon programına Emre Yücelen'i davet eden Gülben Ergen, kendisinden yol arkadaşım diye övgüyle bahsetmişti.

Sözleri Gülben Ergen, bestesi Emre Yücelen imzası taşıyan ,merakla beklenen şarkı Emre Yücelen'in yeni yılın ilk günlerinde yayımlayacağı albümünde yer alacak.Takipçilerinin "şarkıda birlikte düet olacak mı ?" sorularına ikiliden henüz yanıt gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.