ENGELLİLER, GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ İÇİN ÖZEL SİGORTA!

ENGELLİLER, GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ İÇİN ÖZEL SİGORTA!

Kaza ve Sağlık Sigortası” Projesi hayata geçirildi. Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan, projenin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirtirken herkesi projeye destek olamaya davet etti.

Engelsiz Yaşam Vakfı, HDI Sigorta işbirliğiyle “Engelliler, Gaziler, Şehit Aileleri İçin Özel Kaza ve Sağlık Sigortası Projesi” hayata geçirildi.

Bir yıllık yoğun çalışma sonrası gerçekleştirilen proje Mercure İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantıya Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan, HDI Sigorta Grup Müdürü Öznur Öktem, projenin destekçilerinden Aveon Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Bağdaş, April Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ceo’su Özlem Bankal ile Engelsiz Yaşam Vakfı Başkan yardımcısı Av.Edip Önder yönetim kurulu üyeleri Özlem Safiye Kurt, Esra Özkeçeci ve Mustafa Mercan katıldılar.

Toplantıda konuşan Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Kaplakarslan, projenin Türkiye’de bir ilk olduğunu ve bağışçıların katkılarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti. 

Toplantıda ilk bağışları ise iş insanları Özlem Safiye Kurt ve Mustafa Mercan yaptı. İş insanları 20 kişinin sigortalarını yaptıracaklarını belirttiler.

Proje kapsamında engelli bireylerin sigortadan yararlanabilmesi için engellilik yüzdesi aranmayacak ve yaş sınırı 65 dahil şekilde olacak.

Projeye destek olmak isteyen bağışçılar ise her engelli sigortası için 387.50 kuruş ödeyerek engelli, gazi ya da şehit ailesi olan vatandaşlara bir yıllık özel kaza ve sağlık sigortası yaptırabiliyor.

 “Şehit ailelerinin yakınlarının, gazilerin özel hastanelere de gidebileceğini anlatan bir olay”

Engel yüzdesi kaç olursa olsun tüm engelli kişilerin sigorta kapsamına gireceğini ifade eden bu noktada tüm bağışçılardan engelliler, gaziler ve şehit yakınları için destek beklediklerini belirten Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Kaplakarslan, “Sigortalanan engelli artık 7-24 tıbbi bilgi ve danışmanlık hizmeti alabilecek.

Devlet elinden gelen her şeyi yapıyor bunda hiçbir sıkıntı yok. Bu artık engelli bireylerin ya da şehit ailelerinin yakınlarının, gazilerin artık özel hastanelere de gidebileceğini anlatan bir olay.

Bu yüzden bizim için çok kıymetli, çok önemli. Altını çizerek söylüyorum burada amaç, bağışlarla engelli bireylerimiz ve diğerlerinin sigortasını yapmak” ifadelerini kullandı.

Herkesten projeye destek vermesini isteyen ve engelli, gazi ve şehit ailelerin her daim yanında olmaya çalıştıklarını ifade eden HDI Sigorta Grup Müdürü Öznur Öktem, “Umarım çok kişiye ulaşırız.

Buradaki amaç şehit ailelerimizin de gazilerimizin de ailelerine ulaşmak engelli vatandaşlarımızın hemen hemen hepsine bunu sağlayabilirsek bu da tabi ki daha çok bağışla olabilecek bir olanak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.