ENGELSİZ FUTBOL ŞÖLENİ!

ENGELSİZ FUTBOL ŞÖLENİ!

T.C.Beyazay Derneğinin T.C.Cumhurbaskanlıgı himayelerinde baslatmıs oldugu "Aşmak için Hareket" projesi kapsamında Burak Akan Organizasyon, "Engelsiz Futbol Şölenini" düzenledi.

Ferman Toprak,Çılgın Sedat,Ahmet Dursun,Metin Yıldız, Evren Turhan,Numan Çakır,Kahraman Sivri ve Berke Üzrek gibi İsimlerin er aldığı maçta Ünlüler Takımı ile Beşiktaş Engelliler Takımı karşıya karşıya geldi.

engelli_futbol.gif

Sporda Farkındalık İçin yapıaln etkinlik Haksoy A.ş Destegiyle ve İstabul Medya Grubu Basın Sponsorlugunda Gerçekleşti.

Beşiktaş Engelliler Takımının Ünlüleri 7-5 Yendiği etkinlikte Feman Toprak ve Çılgın Sedat Maç Bitiminde Konser Verdi.

 Tüm organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Esra Sönmezer, maç anındaki heyecanıyla tribünleri de galeyana getirdi. 

engelli_futbol_1.gif

Proje Sorumluluğunu Metin Mete'nin, Proje Koordinatörlüğünü Serkan Candaşın yaptığı etkinlik Güzel anlara tanıklık etti.

Ferman Toprak, Ahmet Dursun, Metin Yıldız, Çılgın Sedat ve Evren Turhan’dan oluşan ünlüler takımı Esra Sönmezer’in verdiği coşku sonucu engelliler takımına yenildiler.

Küçükçekmece Belediye başkan yardımcısı Hamza Gönenç, Ak parti engelliler komisyon başkanı Yücel Yıldızhan, Beyazay dernek başkanı Lokman Ayva gibi önemli isimlerinde katıldığı organizasyonda herkesin ortak fikri “ Esra Sönmezer’in eline verin mikrofonu sahada futbolcuyu tribünde seyirciyi coştursun maçı kazanın, her takımımıza Esra Sönmezer gibi ateşli bir taraftar gerekiyor” oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.