Engelsiz Yaşam Vakfı 14. Yılın En İyileri Ödül Töreni... İYİLİK MELEKLERİ İŞ BAŞINDA!

Engelsiz Yaşam Vakfı 14. Yılın En İyileri Ödül Töreni... İYİLİK MELEKLERİ İŞ BAŞINDA!

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın hafta içinde Wow İstanbul Hotel’de düzenlemiş olduğu “14. Yılın En İyileri Ödül Töreni”ne pek çok ünlü isim katılmıştı.

Engelli bireylerin sorunlarına çözüm bulmak ve onlara maddi manevi destek olmak için düzenlenen gecede hayırsever isimler yardımlar ile bağışlar konusunda adeta birbirleriyle yarıştılar.

engelsiz-iyilik1.jpg

Engelsiz Yaşam Vakfı Almanya, Hollanda, Belçika temsilcisi ve Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Benan Yontar kendisi ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin bağışları ile vakıf gecesinde Türkiye’deki yirmi iki kız çocuğuna karşılıksız eğitim bursu vereceğini açıklamış ve büyük takdir topladı.

Birbirleriyle yarıştılar, örnek oldular…

engelsiz-meneksekankavi.jpg

Ödül törenine katılarak Engelsiz Yaşam Vakfı’na destek veren isimler arasında iş insanı Menekşe Kankavi, iş insanı ve Pars Medya yönetim kurulu başkanı Kurban Akar, Sinan Akçıl, Petek Dinçöz ve Yılmaz Morgül destekleri ile ön plana çıkan isimler oldular.

engelsiz-kurbanakar.jpg

Menekşe Kankavi gecede yapılan açık artırmada 150 bin liraya Atatürk tablosu satın alırken, Sinan Akçıl Engelsiz Yaşam Derneği’nin eğitim burslarına destek vererek üç kız çocuğuna karşılıksız burs vereceğini açıkladı.

petek-dincoz-jpg-5591766.jpg

Bunun ardından Petek Dinçöz’de üç kız çocuğuna karşılıksız eğitim bursu vereceğini belirterek toplam burs sayısını yirmi sekiz kız çocuğuna çıkarttı.

petekdincoz-engelsiz1.jpg

Yılmaz Morgül’ün akülü ve manuel tekerlekli sandalye bağışları dikkat çeken önemli desteklerden biri olurken, engellilere destek kervanına katılan iş insanı Kurban Akar ise vakfa toplamda 140 bin lira bağışta bulunarak gecenin iyilik melekleri arasına katıldı.

yilmaz-morgul-001-jpg-5376122.jpg

Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan’da yapılan bağış ve yardımlardan çok etkilendiğini belirterek “Vakfımıza engelli bireylerimizden gelen pek çok yardım istekleri var.

Bunları karşılamak için bu ve benzeri bağışlara desteklere ihtiyaç duyuyoruz. Bu destekler işlerimizi çok kolaylaştırıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve örnek davranışları için kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.