Engelsiz Yaşam Vakfı...  "ENGELSİZSİNİZ FUTBOL KARŞILAŞMASI"!..

Engelsiz Yaşam Vakfı... "ENGELSİZSİNİZ FUTBOL KARŞILAŞMASI"!..

Engelsiz Yaşam Vakfı, 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” nde farkındalık yaratmak ve elde edilecek gelir ile engellilere tekerlekli sandalye alabilmek için eski milli futbolcular ve ünlüler karması futbol maçı düzenledi.

Erman Toroğlu’nun hakemlik yaptığı maçta ünlü sanatçılar ve eski ünlü futbolcular karşı karşıya geldiler. Futbolcular gösteri maçını 9-8 kazandılar… 

“Dünya Engelliler Günü” olarak kutlanan 3 Aralık Pazar günü TV8 tesisleri içerisindeki halı sahada gerçekleşen organizasyonda İstanbul Zihinsel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı İZEV Bandosu mini bir konser verdiler.

Sevilen sanatçılar Derya Uluğ ve Kamuran Akkor’da devre arasına şarkılar söyleyerek gösteri maçına renk kattılar.

Ampute Milli Futbol Takımı’na da dünya şampiyonu olmalarından dolayı plaket verilen maçta sanat ve futbol dünyasının ünlü isimlerinin sahaya çıktığı gösteri karşılaşmasında ise hakem olarak sahaya Erman Toroğlu çıktı.

Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan ile yönetim kurulu üyeleri katılan futbolcu ve sanatçılara teşekkür plaketi verdiler ve destekleri için teşekkür ettiler.

Vizyon Production, Bonart Ajans ve Ersen Martin’in  organizasyonu ile gerçekleşen etkinliğe Türk Kızılayı, Bahçeşehir Üniversitesi, D’S damat, Liva Saç Ekim Merkezi, Daniel’s Parıs erkek giyim, UNK parfüm ve XXL Energy Drink firmaları sporsor olarak destek verdiler.

Sunuculuğunu Derya Yurdakul’un maç spekirliğini ise Fikret Engin’in yaptığı TV8,5 tan da canlı yayınlanan ünlüler futbol maçına sanatçılar takımında  Batıkan Manço, Bora Gencer, Cansel Elçin, Cem Kılıç, Çılgın Sedat, Doğukan Manço, Survivor 2017 Yarışmacıları Ogeday Girişken, Serkay Tütüncü ve Erdi Ünver  yer aldı. Eski futbolcuların oluşturduğu kadro da ise Ceyhun Eriş, Ersen Martin, spor spikeri Ertem Şener, Evren Turhan, Levent Kartop, Mehmet Yılmaz, Papen Mustafa, Rüştü Reçber, Tanju Çolak, Ümit Kısa sahaya çıktılar.

Renkli dakikalar…

Maçı izlemeye gelenler arasında Orka Holding Yön.Kur.Bşk. Süleyman Orakçıoğlu, Hababam Sınıfı Oyuncuları, Nuri Alço ve unutulmaz sanatçı Barış Manço’nun eşi Lale Manço da vardı. Lale hanım oğulları Doğukan ve Batıkan Manço’yu futbol oynarken izledi.

Maç öncesi mini bir konser veren genç sanatçı Derya Uluğ şarkı söylediği anda yanına gelen Ampute Milli Takımı oyuncusu ile şarkı söyledi ve futbol topunu alarak yaptığı hareketlerle beğeni topladı. Futbol aşığı olan Uluğ “Futbolu çok seviyorum. Bugün bende aslında sahada futbol oynamak isterdim” dedi.

Ünlü sanatçılar, futbolcular ve izlemeye gelenler maç sonunda bol bol fotoğraf çektirip bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

Organizasyondan elde edilen Gelir ile;

·  TÜREV /  Türkiye Engelliler Vakfına 10 Tekerlekli Sandalye ve 50 Engelli Ailesine Kışlık Giysi,

· İZEV / İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na 50 Engelli Ailesi Kışlık Giysi,

· Ampute Milli Futbol Takımına D’S Damat’tan 5.000.-Tl.lik Alışveriş Çeki ile 

· Organizasyona Gelen Misafirlere UNK PARFUM’den Hediyeler,

· Türk Kızılayı tarafından kurulan Çadırda Misafirlere Yemek ve İçecekler İkram edilmiştir.

İŞTE ETKİNLİKTEN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.