Engin Öztürk... BEMBEYAZ DİŞLERİYLE TÜRK ERKEKLERİNE GÜLMEYİ ÖĞRETİYOR !..

Engin Öztürk... BEMBEYAZ DİŞLERİYLE TÜRK ERKEKLERİNE GÜLMEYİ ÖĞRETİYOR !..

Dünyanın tek fırçalamada anında beyazlık etkisi ile devrim yaratan erkeklere özel ilk diş macunu lansmanı, St.Regis Hotel’de gerçekleşti

Signal White Now Men’in, Türk erkeklerinin diş, ağız bakımı ve gülüşlerini mercek altına aldığı araştırma sonuçlarının yön verdiği “Herşey Bi Gülüşüne Bakar” reklam kampanyası ile “Erkek adam gülmez” tabusunu yıkan Engin Öztürk’de katıldı.

Araştırma sonuçlarına göre; Türk erkekleri gülmekten çekiniyor. 10 erkekten 8’i gülüşünden memnun değil. Erkeklerin üçte ikisi kadınlara göre dişlerinin daha sarı olduğunu düşünüyor, en büyük takıntıları arasında daha beyaz ve lekesiz dişlere sahip olmak var.

Gülmek Türk erkekleri için hassas konuların başında geliyor. “Erkek adam gülmez” telkini ile büyüyen Türk erkekleri, gülmenin “erkek işi” olmadığını düşünüyor. Halbuki Türk kadınlarının kalbine giden yol muhteşem gülüşten geçiyor. Türk kadınları ise gülen erkekleri daha güvenilir, daha başarılı, daha maskülen buluyor ve erkeklerin gülüşleri ile yaratabilecekleri etkinin farkında olmadıklarını düşünüyor.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk ise dayanılmaz bir gülüşün etkisini çoktan çözmüş durumda.“Herşey Bi Gülüşüne Bakar” kampanyasında erkeklerin gülme konusu ile mesafeli ilişkisine gönderme yapıyor, karşılaştığı zor durumlardan bembeyaz dişleriyle dayanılmaz gülüşü sayesinde kurtuluyor. Türk erkeklerine dayanılmaz bir gülüş ile hayatı kolaylaştıracak tüyolar vererek yol gösteriyor.

Lansmanda Doğa Rutkay ve tiyatro ekibi Türk erkeklerinin gülmekle mesafeli ilişkisini esprili bir dille yorumlayarak eğlenceli skeçlerle sahnelediler. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

https://www.magazinkolik.com/signal-white-now-men-lansmani-reklam-yuzu-engin-ozturkun-katilimiyla-yapildi-16v.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.