Engin Öztürk.. ORTADOĞU’LU TV İZLEYİCİLERİ ENGİN ÖZTÜRK DEDİ!

Engin Öztürk.. ORTADOĞU’LU TV İZLEYİCİLERİ ENGİN ÖZTÜRK DEDİ!

Her yıl, Ortadoğu'nun müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği "Murex D'or Ödülleri"nde, Engin Öztürk "En iyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

Ortadoğu'yu fethetti

Halk oylaması ile yapılan seçimlerde Engin Öztürk, Ortadoğu'da yayınlanmakta olan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde gösterdiği performansla bu ödüle layık görüldü.

Ornella Muti ile aynı sahnede

Dün akşamı, Lübnan "Casino du Liban" da yapılan muhteşem ödül törenine Ortadoğu'nun en ünlü aktör ve aktiristlerinin yanı sıra en ünlü müzisyenleri de katıldı. Türkiye'den Engin Öztürk'ün ödüle layık görüldüğü törende İtalyan aktirist Ornella Muti de "Onur Ödülü"nü aldı.

İzdiham yüzünden kırmızı halı röportajlarını gerçekleştiremedi

Daha kırmızı halıda hayranlarının ve basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Engin Öztürk, kendisi ile selfie çektirmeye çalışan basın mensuplarının izdihamı nedeniyle kırmızı hali röportajlarını gerçekleştiremedi. Kırmızı halıya çıktığı andan itibaren etrafını saran hayranları nedeniyle zor anlar yaşayan Engin Öztürk, organizasyon yetkilileri tarafından doğrudan salona alındı.

Törende ödülünü almak üzere sahneye çıkan Öztürk, "Bir insanın doğup büyüdüğü toprakların dışında tanınıyor, seviliyor ve en önemlisi takdir ediliyor olması inanılmaz. Onur verici bu ödül için teşekkürler. Yaşadığımız coğrafyada barışın daim olmasını diliyorum" sözleriyle yoğun alkış aldı.

Törenin ardından başarılı oyuncu, yaklaşık 2,5 saat boyunca hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Tören, aynı anda Lübnan ulusal televizyonu başta olmak üzere Ortadoğu'ya yayın yapan 3 ayrı kanal üzerinden canlı yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.