Enis Arıkan... ANNESİ İLE "ANNELER GÜNÜ" İÇİN KAMERA KARŞISINDA!..

Enis Arıkan... ANNESİ İLE "ANNELER GÜNÜ" İÇİN KAMERA KARŞISINDA!..

Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile Anneler Günü için kamera karşısına geçti

MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Anneler Günü’nde sadece kendi annemizi değil, tüm anneleri hatırlamamız gerektiğini vurgulayan reklam filmi yayınlayan kurum  bu sefer popüler Youtube kanalı “Bi Haller” ve Enis Arıkan ile bu özel güne sürpriz bir video hazırladı.  

Enis Arıkan’ın “Bi Haller” ekibinden Umut Asil ve Meltem Kaygan ile annesi Selma Arıkan’a hediye seçme telaşıyla başlıyor.

Binlerce çeşit ürünleri arasından en iyi hediyeyi seçebilmek için kararsız kalan 3’lü, bir yarışma düzenliyor ve “Hediye Bulucu” ekibinden de faydalanarak Selma Arıkan’a en özel hediyelerini seçmek için  mağazada dolaşıyor.

Yarışmanın Umut, Meltem ve Enis’i zorlayan diğer bir kısmı ise kaybedenin diğerlerinin hediyelerini ödeyecek olması!

Bol heyecanlı geçen hediye seçme telaşının ardından kararlarını veren 3’lü, hediyelerini satın alarak Enis Arıkan’ın evine doğru yola koyuluyor.

Videonun ilerleyen dakikalarında kendi hediyelerini Selma Arıkan’ın beğenisine sunan Enis, Umut ve Meltem arasından kimin kazandığı ise Bi Haller’in Youtube kanalında yayınlanıyor. 

HİKAYENİN BURADAN SONRASI SPOILER İÇERİYOR

Anneler Günü’nde Selma Arıkan’a en güzel hediyeyi seçmek için MediaMarkt mağazasına giren 3’lünün aldığı hediyeler arasında oyun konsolu, VR Gözlük, robot süpürge ve drone bulunuyor.

Birbirinden güzel hediyeler arasında Selma Arıkan’ın kararsız kaldığı yarışmanın kazananı ise Bi Haller ekibinden Meltem olurken ikinci ise yine Bi Haller’den Umut oluyor.

Son sırada ise Selma Arıkan’ın oğlu, Enis Arıkan’ın tercihi bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.