"Entrikalı Dolap Komedyası"... BAŞKANDAN TİYATROCULARA ÖZEL HEDİYE!..

"Entrikalı Dolap Komedyası"... BAŞKANDAN TİYATROCULARA ÖZEL HEDİYE!..

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Entrikalı Dolap Komedyası' adlı tiyatro oyunu Düzce Belediyesi Kültür Merkezi sahnesinde ilk perdesini açtı.

Başrollerini ünlü oyuncular Ruhi Sarı ve Mehtap Bayrı'nın paylaştığı 'Entrikalı Dolap komedyasının" ilk gösterime Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ve çok sayı da vatandaş katıldı.

Ünlü tiyatrocular Ruhi Sarı ve Mehtap Bayrı'nın rol aldığı 'Entrikalı Dolap Komedyası' tiyatro oyununu Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Selçuk Develi yönetti. Yunus Emre Gümüş'ün kaleminden çıkan iki perde tiyatro oyunu ilk sahnesinde Düzce'lilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Ünlü tiyatrocuların finalde sürpriz yaptığı 'Entrikalı Dolap Komedyası' Ocak ayı sonuna kadar her Perşembe akşamı Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluşacak.

Gösterinin sonunda Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, katkılarından dolayı oyuncular Ruhi Sarı ve Mehtap Bayrı'ya el işlemeli çinili vazo hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.