Ercan Akışık... "CEM YILMAZ VE ATA DEMİRER İLE HİKAYEM AYRI AMA İŞİMİZ AYNI "

Ercan Akışık... "CEM YILMAZ VE ATA DEMİRER İLE HİKAYEM AYRI AMA İŞİMİZ AYNI "

Show dünyasının en renkli ismi Ercan Akışık, Radyo Turkuvaz'da Magazin Kulübünün konuğu oldu.

Yaptığı taklitlerle bugüne kadar hem eğlence mekanlarında hem de televizyon ekranlarında birçok başarılı Show programına imza atan Ercan Akışık yaptığı taklitlerle Radyo Turkuvaz dinleyenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Türkiye'de komedinin en ağır iş olduğunu söyleyen Ercan Akışık "biz toplum olarak şakacı bir yapıya sahibiz, eğlenmeyi ve eğlendiren adamı severiz, toplumun yarısından fazlası aslında gizli komik durumundadır bu yüzdende söz konusu komedi olunca gerçekten çok ağır eleştirirler, zor beğenirler?

Komedyen adam kendisini yenilemeli, gözlemlemeli, toplumun beğenilerini iyi algılamalı ve günceli yakalamalı. Birebir Show yapan isimlerin kendi hikayeleri olmalı mesela ben hiç yazılı teks ezberlemem, cebimde onlarca taklidim var, çıkarım ve o anki ortama uygun kendimin içinde bulunduğu hikayeyi anlatmaya başlarım yapacağım taklitler yeri geldiğinde kullandığım jokerlerimdir buda beni bugüne kadar ayakta tutmuştur?

Cem Yılmaz'ı, Ata Demirer'i bu konuda ayrı tutarım çok başarılılar bu yüzdende benim hikayem ve sahne gösterim onlardan farklıdır ama yaptığımız iş aynıdır? "dedi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.