Ercan Taner... NTV İLE YOLLARINI AYIRDI...

Ercan Taner... NTV İLE YOLLARINI AYIRDI...

Uzun yıllardır NTV ve NTV Spor bünyesinde görev yapan ünlü spiker Ercan Taner kanaldan ayrıldığını açıkladı.

NTV Spor'un kapanmasının ardından NTV bünyesinde görev yapan Taner, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile ayrılığı resmen açıkladı. Deneyimli spiker veda mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

 

 

NTV’den bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Siz sayın seyircilerime bugüne kadar gösterdiğiniz ilgiden ve 35 yıldır bu meslekte bana vermiş olduğunuz destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygı ve sevgilerimle...

 

 

NTV ve NTV Spor bünyesinden Ercan Taner'den önce Evren Göz, Mert Aydın, Onur Tuğrul, Gökhan Çetinbaş ve Fuat Akdağ gibi isimlerle yollar ayrılmıştı.

ERCAN TANER KİMDİR? 

1964 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ercan Taner, bir dönemin futbol antrenörlerinden Ziya Taner'in oğludur. Henüz 18 yaşındayken TRT'nin açtığı sınavı kazanmayı başaran Ercan Taner, bu yaşlarda iş hayatındaki ilk deneyimini yaşamıştır. Lig Tv ve Show TV kanallarında görev alan Ercan Taner, 2008 yılında NTV'de kariyerine yeni bir başlangıç yapmış ve buradan da NTV Spor'a geçiş yapmıştır. NTV Spor'un kapanmasının ardından yeniden NTV'ye dönen Taner, 2018 Ağustos ayında kanaldan ayrıldığını açıklamıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.