Erdem Kınay... "ÇÖPE ATTIKLARIMLA ALBÜM YAPARLAR"!..

Erdem Kınay... "ÇÖPE ATTIKLARIMLA ALBÜM YAPARLAR"!..

Türkiye’nin en büyük bahar festivali ‘SpringBreak 2017’ etkinlikleri kapsamında Merve Özbey ve Erdem Kınay ikilisi sahne aldı.

 Sahne öncesi soruları yanıtlayan Merve Özbey ve Erdem Kınay ikilisi, yeni şarkıları 'Boynun Borcu'nun 19 Mayıs'ta müzikseverlerle buluşacağını belirtirken “Yeni bir şarkımız geliyor. 'Boynun Borcu'. Bizim şarkılarımız uzun ömürlü oluyor.

Günümüzde çoğu şarkı çabuk tüketiliyor. Biz böyle bir şey yapmak istiyoruz. 8 yıl önce yaptığım şarkıyı bugün bile radyoda dinliyorum” dedi. 

Helal Ettim’i Geçecek 

Şarkıyı duyduğu zaman Erdem Kınay’a şarkıyı kimseye vermemesini rica ettiğini anlatan Merve Özbey “İlk şarkıyı duyduğumda Allah aşkına kimseye verme ben istiyorum dedim. Bende 'Helal Ettim' şarkısının yeri ayrıdır.

Bu şarkı 'Helal Ettim' ile yarışacak hatta geçecek. Bu şarkıyı daha erken çıkartacaktık ama Erdem 6 aydır aranje yapıyor. Ben bitmedimi diyorum sürekli ama şarkının içine sinmesi lazım onun içinde” dedi. 

Çöpe Attıklarımla Albüm Yaparlar 

Yarıda bıraktığı veya çöpe attığı şarkılarla şarkıcıların albüm yapabileceğini söyleyen Erdem Kınay “ Benim çöpe attığım yarım kalan şarkılarımdan insanlar albüm yaparlar. O kadar üzerine düşüyorum. Biz bile yarım bıraktıklarımla 4 albüm yapardık. Merve bu şarkı çok iyi diyor ama ben tam içime sinmedi diyorum' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.