Erdinç Erişmiş… KAYAHAN’IN RUHUNU YAŞATIYOR!

Erdinç Erişmiş… KAYAHAN’IN RUHUNU YAŞATIYOR!

Ünlü sanatçı Kayahan’ın şarkılarını bir çok ünlü okuyor. Ama içlerinde bir tanesi ve öz yeğeni olan Erdinç Erişmiş, Kayahan şarkılarına ruhta katıyor.

Sahnede adeta Kayahan’ın ruhu Erdinç Erişmiş’e eşlik ediyor. Sarkıcı, eğitimini aldığı turizm işletmeciliği mesleği ile 35 yıldır faaliyet gösterdiği müzisyenlik mesleğini güzel bir mekanda bir araya getirerek, müziğini, müzisyen arkadaşlarını, bu müziği dinlemeyi seven insanları ve bunların hepsinin oluşturduğu ambians ve ortamı sürekli bir arada tutmak için böyle bir karar aldığını dile getiriyor.  

Bunun dışında bir işletmeci olarak amacının diğer canlı müzik yapılan mekanlardan insanları buraya getirmek değil, evinden çıkıp gidecek yeri olmadığını düşünen insanları burada buluşturmayı amaçladığını.

Hafta sonları 4 kişilik orkestra arkadaşlarıyla birlikte poptan alaturkaya, türküden arabeske kadar bir çok şarkıyı konuklarla birlikte yorumlayan Erdinç Erişmiş,My Stage Towerland adı ile Ataşehir My Towerland 3381 site içerisinde kolaylıkla ulaşabileceğiniz kapalı otoparkı olan mekanda sahne alıyor.

My Stage Towerland adı ile sosyal medyadan da takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.