Erez Eğilmez... 40.YAŞINI MUHTEŞEM BİR PARTİYLE KUTLADI!

Erez Eğilmez... 40.YAŞINI MUHTEŞEM BİR PARTİYLE KUTLADI!

Ünlü koreograf Erez Eğilmez 40. yaş gününü muhteşem bir partiyle Sarıyer sırtlarındaki villasında seçkin bir davetli topluluğuyla kutladı.

Ancak doğum günü partisinin bir başka önemi ise 40. yaşına basan olan Erez Eğilmez İstanbul un seçkin bir gece klüpünde muhteşem bir kutlama yapacak olmasıydı .Ülkede yaşanan ekonomik kriz ve vatan uğruna ölen şehitlerimiz için bu kutlamadan vazgeçen Erez Eğilmez villasında seçkin bir davetli topluluğuna kuş sütünün eksik olmadığı sade bir doğum günü partisi verdi. Basın ve medya kuruluşlarının da hazır bulunduğu partiye sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı , Galatasaraylı ünlü futbolcu Ümit Karan, Jak Kamhi'nin kuzeni Rejin Elyakim, Ressam Esengül Kuran , Manken Eva maya Kainat güzeli Olga Strinoviç , Kaya Olgar Melike Gülhan , Cumali Özbek Filiz Akının kız kardeşi Gülseri Biz , Selin Boronkay, Milli Voleybolcu Erdoğan Kobal ve Eşi , Ünlü Milli su topçu oyuncusu Emre Coşkun, Koyu Fenerbahçeli iş adamı Fatih Bucak ve Erez Eğilmez in ortağı Can Naci Duman davete katılan bazı işimlerden birkaçıydı ?

Davette Avusturalya'lı model Adam R Bıshop ve dancçı kız arkadaşı dikkatleri üzerine çekti.

Gelen hediyeler içinde en anlamlısı Ümit Karanın kendi formasını tüm Galatasaraylı futbolcuların imzalarıyla Erez Eğilmez'e hediye etmesiydi.

Erez Eğilmez bu mutlu gününde özellikle sanat yaşamında kendisini destekleyen ve her türlü zorluklara göğüs gererek çalışan vefalı basın ve magazinci dostlarına sonsuz teşekkürlerini sundu ve kadehini tüm dostları için kaldırdı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.