Erez Eğilmez... BİREYSEL DOĞUM GÜNÜNE KURUMSAL KUTLAMA!

Erez Eğilmez... BİREYSEL DOĞUM GÜNÜNE KURUMSAL KUTLAMA!

Erez Eğilmez bu yıl yeni yaşını muhteşem bir partiyle Büyükdere sırtlarındaki villasında dostlarıyla kutlamaya hazırlanıyor.

Öğleden sonra başlanacak ve bir resepsiyon şeklinde gerçekleşecek doğum günü partisini ülkede yaşanan şehit olaylarından dolayı gece görkemli bir kutlamadan vaz geçip villasına alan Erez Eğilmez'in bu anlamlı kutlamasına sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları yansıra bazı milletvekilleri ve polis teşkilatının önemli isimleri de katılacak.

Davete jet setin önemli isimlerinden Jak Kamhi'nin kuzeni Rejin Elyakim, Filiz Aker, Selin Boronkay, sanatçı Mine Mucur, Taş bebek Gönül Yazar, Türk sinemasının önemli simalarından Serpil Çakmaklı, Sanatçı Pınar Eliçe ünlü oyuncu Açelya Elmas, ünlü oyuncu Çiğdem İrtem, Nesli Özsoy dünyaca ünlü süper model Catherine Mcneil, Şarkıcı Nilay Dorsa, Ahu Tuğba'nın kızı Anjelic Calvin, manken ve model Eva Maya, sanatçı Suna Yıldızoğlu, dünya güzeli Derya Çimen, Filiz Aydın, Asena Damla Sezgin, , ünlü iç mimar Erencan Efe Erkan, Yağız Yeniçeri, Onur Bekir ünlü sporu Hasan Atılgan iş adamı Ali Selimoğlu ve birçok ünlü manken tanımmış sima katılacak.

Medya ve basın kuruluşlarından Erez Eğilmez'in bu doğum günü davetinde önemli dostlarının da yer alacağı günde davetli olarak gelecek ünlü DJ Albert Kanitler konuklara nostaljik müzik ziyafeti sunacak.

Erez Eğilmez sevenleri ve dostlarına ''yaş geçer ömür biter dünya döner ama gerçek sevgiler asla bitmez' 'diye birde doğum günü mesajı yolladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.