Erez Eğilmez... DOĞUM GÜNÜNÜNDE ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI...

Erez Eğilmez... DOĞUM GÜNÜNÜNDE ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI...

Ünlü koreograf Erez Egilmez in 41. yaş günü mutheşem bir partiyle Istanbul 'un en gözde mekanlarından biri olan Supper club da kutladı.

Yaklaşık 5 aydan beri yapılmakda olan çarşamba gecelerinin vazgeçilmez partilerinden olan elite parties gecesine rast gelen Erez Egilmez in doğum günü partisi renkli görüntülere sahne oldu..

Bu özel parti için Supper club ın başarılı işletmecisi Tarkan Ahmet dünyaca ünlü Ester Krizkova, DJ Elite'i Supper Club' da konuk etti.

Avustralya 'dan döndükden sonra sakin bir hayat geçiren şarkıcı ve sinama oyuncusu Suna Yıldızoğlu ilk kez basına 2010 yılında vizyona giricek bir sinema filminde başrol oyuncularından bir karekteri canlandıracağını ve jazz albümü çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

"Mutlu yıllar" şarkısını 5 dilde okuyan Romalı Perihan ise davetlilerden büyük alkış aldı. Parti de ünlü sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı artık hayatına hiçbir erkeği sokmaycağını ve hiçbir erkeğe güvenmediğini söyleyerek yakında uzun bir süre Ispanyada yeni aldığı villasında zamanını geçireceğini söyledi.

Kuş sütünün eksik olmadığı yemekle başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden partiye ünlü besteci Mine Mucur , şarkıcı Nesli Özsoy , mankenler Irem Otuz ve Eva Maya, 2009 best model Alper Aslanoğlu, Cem Burak ile birçok seçkin davetli topluluğu katıldı.

Erez Eğilmez e verilen birçok hediyeler arasında en ilgi çekeni ise arkadaşları tafından yapılmış herbirinin üzerinde resmi ve imzası bulunan mutlu yıllar Çocuk Erez yazılı devasa bir tablo oldu..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.