Erkan Çelik... DANSÖZLÜ RADYO PROGRAMI!

Erkan Çelik... DANSÖZLÜ RADYO PROGRAMI!

Erkan Çelik 5 ünlü 1 ünsüz albümü ile, Karadeniz FM`de program yapan başarılı radyo programcısı Onur Sakar`ın sunduğu ``Onurla Showtime`` programına konuk oldu ..

ERKAN ÇELİK'E,RADYO PROGRAMINDA SEDA SAYAN SÜRPRİZİ ..

Adı ünlü sanatçı Seda Sayan ile anılan Erkan Çelik'in,şiirlerini okuduğu albüme,Seda Sayan,Hakan Altun,Berdan Mardini,Ceylan ve Çoşkun Yıldız'da şarkılarıyla destek verdiler

..Programa aynı zamanda Seda Sayan'ında eniştesi olan Çoşkun Yıldız'la gelen Erkan Çelik'in ilk radyo programında heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı ..

Onur'un Seda Sayan ile nasıl tanıştınız sorusuna; Çelik, şiir ve şarkı sözleri yazarken,bir anda kendimi Seda Sayan'ın fanları arasında buldum..

Hiç unutmuyorum; Kadir gecesi Seda hanıma bir akrostiş şiir yazdım,şiiri görüpte dikkatini çekmiş..Sonra bana Seda hanım canlı yayında okumak istiyor tweti geldi..

Tabi canlı yayında Seda Hanım şiirimi okuyacak diye,sevinçten havalara uçtum.Kendisiyle tanışmam bu şekilde oldu derken,Türkiye'nin gönlündeki Sultan,Benimde gönlümün sultanıdır diye belirtti ..

RADYO PROGRAMINDA DANSÖZLÜ PASTA SÜRPRİZİ MEST ETTİ

Çok keyifli geçen programa, ağırladığı her konuğunda olduğu gibi Onur'un sürprizleri yine damga vurdu ..

Onur, ilk radyo programı olduğu için,Erkan Çelik'e albümünde uğur getirmesi için çok özel bir organizasyon hazırladı ..Üzerinde Çelik'in albüm resminin olduğu pasta ile ünlü oryantal Nuran Sultan'ı stüdyoya getirdi ..

Bir anda Nuran Sultan'ı elinde pasta ile karşısında gören Erkan Çelik,şaşkınlığını gizleyemezken,Onur'cum inanılmaz güzel bir sürpriz,bu jesti hayatım boyunca unutmayacağım,hatta mutluluktan utandım çok teşekkür ediyorum dedi ..

SEDA SAYAN,HAKAN ALTUN VE BERDAN MARDİNİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Yaklaşık 2,5 saat süren programa bu albümün oluşmasında büyük bir pay sahibi olan başta Seda Sayan,Hakan Altun ve Berdan Mardini canlı yayına telefonla bağlanarak,Erkan Çelik'e destek verdiler ..

Yayına bağlanan gönüllerin sultanı ünlü sanatçı Seda Sayan,Onur'cum muazzam bir albüm oldu,Erkanın yüreğine ve kalemine çok inanıyorum.

O bizim hayatımıza girdiğinden beri,muazzam işler çıkarıyoruz.Bu albümde yer alan Hakan Altun,Berdan Mardini,Ceylan,Çoşkun Yıldız ve Ben yüreğimizle okuduk şarkıları.Duruşu ve karekteriyle bunu hakediyor,ben onu bu piyasaya kazandırdım,o beni mahçup etmedi onunla gurur duyuyorum.

Erkan'ın sözleri daha çok kitlelere ulaşacak,ben buna çok inanıyorum dedi ..

SEDA SAYAN : ''OCAK AYININ İLK HAFTASI YENİ ALBÜMÜM GELİYOR'' ..

Onur'un bu arada sizin albümünüz ne zaman çıkıyor sorusuna; Seda Sayan, bunu Erkan Çelik söylesin.Çünkü, kendisi aynı zamanda patronum ve prodüktörüm oldu..

Onur'cuğum, önce iki yada 3 şarkılık bir single geliyor ve ocağın ilk haftasında Erkan Çelik prodüktörlüğünde piyasada olacak derken,yeni albümle Onur'un programına konuk olacağını belirtti..

Bombayı İlk defa senin programında patlatıyorum..Kanal D'deki televizyon programımı herkes 23 aralık diye biliyor ama ben programa 30 aralık'ta başlıyorum diyerek,sevenlerine müjdeyi verdi ..

Bu arada programın sonunda Onur,Erkan Çelik'e üzerinde nazar duası olan bir nazar boncuğu hediye ederek,sanatçının mutluluğuna mutluluk kattı.. Erkan Çelik ise, memleketi Gaziantep'den Onur'a özel bir tepsi Antep baklavası hediye etti..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.