Erkan Özerman... ACIMASIZ ELEŞTİRİLERE AÇIKLAMA!

Erkan Özerman... ACIMASIZ ELEŞTİRİLERE AÇIKLAMA!

34.Best Model yarışmasının eleme süreci devam eden yarışmada, seçme görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bu eleştirilere karşı Best Model Organisayson Komitesi adına komite başkanı Erkan Özerman bir basın açıklaması yayınladı.

BASINA  DUYURU

33 yıldır aralıksız olarak organizasyonunu yürüttüğümüz Best Model Türkiye Yarışması’nın 34. Yarı finali 6 Temmuz 2021-Salı günü Taksim, Sofitel Otel’de gerçekleştirilmiştir.

Gururla belirtmek isteriz ki pandemi koşullarına rağmen yarışmamıza yaklaşık 1300 kişi müracaat etmiş ve ilgili başvurular profesyonel bir organizasyon komitesiyle değerlendirilmiştir.

Yarı final için 200 erkek, 100 kadın yarışmacı jüri karşısına çıkmak için seçilmiştir.

Üzülerek açıklamak isteriz ki yarı final seçmelerinin sonunda katılan yarışmacıların yarı finalin yapıldığı salonda topluca çekilen hatıra fotoğrafı kimi basın ve sosyal medya mecralarında yarışmacıların zoraki şartlarda jüri karşısına çıkmış imajı yaratılmıştır.

Önemle belirtmek isteriz ki; 33 yıldır olduğu gibi bu yıl da yarı final seçmelerimiz jüri üyeleri ve yarışmacılar ile yapılmıştır.

Yarı finalin yapıldığı tarihte herhangi bir misafir davet edilmemiştir.

Sadece 50 kişilik bir jüri vardı. İlgili fotoğraf amatör bir çekimdir.

Konuyla ilgili haberler yapılmadan önce tarafımıza olayla ve durumla ilgili hiçbir şekilde danışılmamıştır.

Hukuki ve etik açıdan dünyada da gururla marka sahibi olduğumuz Best Model markamızın bugüne kadar medya, moda, sanat, müzik ve televizyon endüstrisine katkılarının göz ardı edilerek bu tarz başlıklarla yarışmamızın itibarına yönelik yanlış haberler hem bizleri, hem de katılan genç yarışmacıları derinden yaralamıştır.

Son olarak belirtmek isteriz ki Best Model Türkiye Yarışması’nın finalleri profesyonel ekiplerce hazırlanmaktadır. Ve Her zaman basının da yakın ilgisini çekmiştir.

Best Model yarışmaları son derece medeni koşullarda yapılmış ve yapılmaya devam edecektir.

Kamuoyu ve basının bilgisine…

Saygılarımızla

Best Model Organizasyon Komitesi

(NEV Organizasyon Turizm Reklamcılık Tic. A.Ş.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.