Erkan Petekkaya... ACUN ILICALI SORUSUNA BEL ALTI CEVAP!

Erkan Petekkaya... ACUN ILICALI SORUSUNA BEL ALTI CEVAP!

Yer aldığı "15/07 Şafak Vakti" adlı filmin basın toplantısında soruları yanıtlayan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı ile ilgili soruyu duyunca adeta çılgına döndü. Petekkaya, kendisine mikrofon uzatan muhabire "O mikrofonu alır sana ne yaparım biliyor musun?" diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayımlanan bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesini eleştiren Erkan Petekkaya, uzun bir süre gündem olmuştu. Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmış, kısa bir süre sonra da rol aldığı Kırmızı Oda dizisinden ayrılmıştı.

ACUN ILICALI SORUSUNA ÇOK SİNİRLENDİ

Son olarak, yer aldığı "15/07 Şafak Vakti" filminin basın toplatısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Petekkaya, bir muhabirin "Acun Beyi eleştirmiştiniz. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine çok sinirlendi.

"O MİKROFONU ALIR SANA NE YAPARIM BİLİYOR MUSUN?"

TV100'ün haberine göre, soruyu soran muhabirin mikrofonunu alan ve "O mikrofonu alır sana ne yaparım biliyor musun?" sözlerini kullanan Petekkaya, "Bu gecede sorulacak bir soru mu bu?" diye isyan etti. Petekkaya'nın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Kaynak:cumhuriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.