Erkan Petekkaya... BAŞROL OYNADIĞI DİZİYİ OĞLUNA İZLETTİRMİYOR!
Erkan Petekkaya'nın gerçek hayattaki oğlu Cano "Diziyi izlerken duygulanıp ağlıyorum" dedi
Erhan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano ile birlikte kayınpederi Zekai Dursun'un sahibi olduğu inşaat firmasının halka arz törenine katıldı. Daha önce de bu şirketin reklam yüzü olan Petekkaya, eşi ve oğluyla mutluluk pozu verdi.
Dizideki rolü nedeniyle eleştirilen 'Ali Kaptan', "Oyuncuyum, rolüm neyi gerektiriyorsa onu oynarım. Robin Hood da olurum, Ali de. Birbirinden zıt karakterleri oynayabilirim" dedi. Petekkaya, tören boyunca sempatik tavırlarıyla ilgi çeken oğlu Cano'ya rol aldığı dizi dahil hiçbir diziyi izletmediğini söyledi. Cano ise "Çünkü izlerken duygulanıp ağlıyorum" diyerek babasını onayladı.
Ünlü oyuncu, dizideki oğlu Osman'ın yaşının küçük olmasından ötürü psikolojisinin bozulduğu söylentilerine ise "Profesyonel olarak psikolojik destekle çekimler yapılıyor. Bu şekilde düşünenler at o uygulanıyor" diye yanıt verdi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.