Erkan Petekkaya... DİYARBAKIR GÖSTERİMİNDE, DUYGU DOLU ANLAR !..

Erkan Petekkaya... DİYARBAKIR GÖSTERİMİNDE, DUYGU DOLU ANLAR !..

`Yeni Dünya` filminin başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, Diyarbakır`da hemşerileriyle buluştu.

Erkan Petekkaya, Diyarbakır'da organize edilen yeni filmi 'Yeni Dünya'nın özel gösteriminde hayranlarının yoğun ilgisi karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Cenan Çamyurdu ve Down sendromlu Soner Erzincan'ın paylaştığı, yönetmenliğini ise Caner Erzincan'ın üstlendiği "Yeni Dünya" filminin özel gösterimi Diyarbakır Ncity Avşar Sineması'nda gerçekleşti.

Yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya'nın katılımıyla gerçekleşen Diyarbakır özel gösterimi yoğun ilgili gördü. Down sendromlu aileler için yapılan özel gösterimde filmi izleyen Erkan Petekkaya duygu dolu anlar yaşandı.

Başarılı bir projenin içinde olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Petekkaya, gösterim sonunda plaket aldı ve Down sendromlu gençler ve aileleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Köyden kente göç macerasının umutla başlayıp yerini giderek karanlığa bırakan birçok trajik ve benzer öyküsüne ortak bir dille ağıt yakan "Yeni Dünya", bir trafik kazası sonucu bir bacağı aksak kalan bir babanın ve down sendromlu evladının gözünden 'Umut, Kayboluş ve Yıkım' üçgeninde farklı açılar yakalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.