ERKEK ÇOCUK DOĞURDUM, KUCAĞIMA KIZ VERDİLER!

ERKEK ÇOCUK DOĞURDUM, KUCAĞIMA KIZ VERDİLER!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) Ankara Doğum Hastanesi ile ilgili skandal iddialar damgasını vurdu...

Serap Paköz’ün, Ankara Doğum Hastanesi ile ilgili skandal iddiaları gündeme getirmesinin ardından ihbarların ardı arkası kesilmiyor.

serap-pakoz-gercegin-pesinde-ayse-hanim.png

“Çocuğun gece 3’te öldü, gömdük”

Bugün stüdyoda olan Ayşe Hanım’ın yaşadıklarını Paköz; “Olay 27.10.1985 tarihinde gerçekleşmiş. Elimde bir bebeğin ölümüne ilişki kayıtlar var.

Bu kayıtlarda aynı bebeğin ölüm nedeni iki farklı sebepten gösterilmiş” diyerek, sözü acılı anne Ayşe Hanım’a bıraktı.

Ayşe Hanım; “Gece saat 2’de doğum yaptım. 3’e kadar bebeğimi yanımda beklettiler. Doktor bana; “Erkek çocuğun oldu, paşa olacak” dedi.

Çocuğum çok ağlayınca kalkıp, bakmak istedim. O sırada doktor geldi. Beni kaldırmadı; “Ölmeye yer mi arıyorsun” dedi.

Hemşireyi çağırdı; “Hanımı odasına götürün, yatırın” dedi. Sabah oldu süt vermek için çocuğumu almaya gittim. Bana sarışın bir kız çocuğu gösterdiler.

Ben benim çocuğum esmer bir erkek çocuğuydu, ne zaman sarışın bir kız çocuğu oldu? deyince, hemşire özür diledi. Doktor geldi; “Çocuğun gece 3’te öldü, gömdük” dedi.

Bir Bebeğin Ölümü İle İlgili İki Farklı Ölüm Belgesi

Burada bir sağlık skandalı var diyen Serap Paköz; “Bebek öldü mü bilmiyorum; ama elimizde bir bebeğin ölümü ile ilgili iki farklı ölüm belgesi var” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Taner Güven ise konu ile ilgili; “Kayıtların birinde ölüm nedeni doğumda oksijensiz kalma, diğerinde ise batında kitle nedeniyle ölüm yazıyor. Batında kitle nedeniyle ölüm ani gerçekleşecek bir olay değil” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.