Ersin Ertürk... 'KARADIR KAŞLARIN' İLE YAZA MERHABA

Ersin Ertürk... 'KARADIR KAŞLARIN' İLE YAZA MERHABA

Başarılı sanatçı Ersin Ertürk, yaz sezonuna yeni teklisi “Karadır Kaşların” ile merhaba dedi.

9 yaşından beri müzikle ilgilenen genç solist Ersin Ertürk’ün, Ertürk Production etiketiyle yayınlanan ‘Karadır Kaşların’ adlı şarkısı müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

Şarkının aranjesini Türkiye’nin ünlü şeflerinden Selçuk Tekay’ın oğlu Mert Tekay, Ersin Ertürk ile birlikte yaparken, Mix-Mastering'ini de Mert Tekay üstlendi.

‘Karadır Kaşların’ türküsüne oldukça farklı bir yorum katan Ersin Ertürk, “Bu süreçte, hem insanlara moral olsun hem de yaza bomba gibi bir giriş olsun diyerek türküyü çok farklı bir şekilde yorumladık.

Dinleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz.” dedi.

14 yıldır profesyonel olarak şarkı söyleyen genç sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde eğitimini sürdürürken, aynı zamanda TRT İstanbul Radyosu Gençlik korolarında da görev yapmıştır.

Ayrıca Türkiye’nin önemli seslerinden usta yorumcu Ayhan Aşan’ın back vokalliğini 7 yıldır sürdürüyor.

ersinerturk_ayhanasan.jpg

‘Karadır Kaşların’ adlı şarkıyla müzik sektörüne giriş yapmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını belirten Ersin Ertürk, “Tüm yaz sezonu boyunca herkesin dinleyebileceği, eğlenebileceği ve dans edebileceği dillerden düşmeyecek bir proje oldu.

Keyfini tüm müzikseverlerle birlikte çıkaracağız” diyen Ersin Ertürk, “Önümüzdeki sezonda Söz ve Müziği bana ait olan bomba gibi bir şarkıyla da sizlerle beraber olacağız.” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum