Esengül… “ARABESKİN KRALİÇESİ”NİN YILLAR SONRA BİR KIZI ORTAYA ÇIKTI!

Esengül… “ARABESKİN KRALİÇESİ”NİN YILLAR SONRA BİR KIZI ORTAYA ÇIKTI!

Yıllar önce trajik bir kazada hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Esengül'ün bir kız çocuğu sahibi olduğu iddia edildi. Selma isimli bir kadın özel dedektif sayesinde ünlü şarkıcının ailesine ulaşarak annesi ile ilgili bilgi topladığı ve mahkemeye DNA testi verdiği öğrenildi.

Yıllar sonra ortaya çıkan kızının Esengül'ün mirasçıları ile de miras davası açmayı hazırlandığı da bildirildi.    

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre unutulmaz eser Taht Kurmuşsun Kalbime şarkısı ile altın plak kazanan  şarkıcı Esengül'ün yıllar sonra bir kızı ortaya çıktığı iddia edildi. 18 Nisan 1979'da İstanbul'da şaibeli bir trafik kazasıyla hayatını kaybeden Esengül'ün kızıyım diyen bir kişinin önce dedektif tutup sonra mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Yayımlanan plakları satış rekorları kıran şarkıcının ailesine ulaşan şimdilerde 50'li yaşlarda olan kişinin mahkemeden Esengül'ün mezarının açılıp açılmayacağı konusunda nasıl bir karar çıkacağı büyük merak konusu oldu.

İŞTE YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN ESENGÜL'ÜN KIZI

DurakMedya ünlü şarkıcı Esengül'ün kızıyım diyen kadının fotoğrafına ulaştı. İşte Esengül'ün kızı iddiasında bulunan kişinin fotoğrafı.

esengul-kizi-selma.jpg

 

25 YAŞINDA ÖLMÜŞTÜ

 

Ünlü şarkıcı iş adamı Faruk Özfıratlı ile birlikte 19 Nisan 1979 tarihinde Ataköy, Bakırköy'de trafik kazası sonucu öldü. Kazanın bir mafya hesaplaşması olduğuna ilişkin kamuoyunda yankı bulmasının ardından cinayet masası olayı sorguladı, ancak resmî kayıtlarda kazanın aşırı alkol ve hızdan olduğuna hükmedilmişti. 

METİN AKPINAR'IN YILLAR SONRA İKİ KIZI ORTAYA ÇIKMIŞTI 

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmıştı İkizlerden biri olan Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında babalık davası açmış DNA testlerini de dikkate alan mahkeme Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu karara bağlamıştı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.