Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... GÜÇ SAVAŞLARI

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz... GÜÇ SAVAŞLARI

Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın ise 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandıracağı mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 Haziran Salı akşamı 39.bölümüyle ATV ekranlarında...

39.Bölüm:

​​Masada vurulan amcasının yerine oturma hırsıyla gözü kararan Hakan yanlışlıkla Emine'yi vurmuştur. Fikret'le Tipi'yi bir araya getiren bu felaket aralarındaki gerginliği arttırır.

Özkan'ın arkasında olduğu eylemler şahsi hesaplaşmalara yol açacaktır. Hızır Çakırbeyli ise yaşananları uzaktan izlemekle yetinmez.

Bu sırada Alparslan devletle olan görüşmelerinde bir kademe daha atlamak üzeredir. Davut'la yapacağı görüşmede belki de ona tüm masaları yönetme fırsatını tanınacaktır.

Asıl merak konusu olan ise amcalarının bu görüşmeye nasıl yaklaşacağıdır.

Yunus Selim'in halen evde oluşu Meryem'in son zamanlardaki en büyük sıkıntısı haline gelmiştir.

Bir tarafta gözü yaşlı Nazlı, diğer tarafta vicdanlı bir anne Meryem var ancak bebeği annesine kavuşturmak da yine Meryem'e düşecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ EKİBİ BAŞARISINI KUTLADI

Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın yaptığı başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın  tüm kadro oyuncuları ve set ekibi bir araya geldiler.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" oyuncuları başarılı bir sezonu geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

eskiyadunyayahukumdarolmaz_toplu.jpg

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana, reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oyuncuları sezon finali yaklaşırken eğlenceli bir etkinlikle bir araya gelerek yorgunluk attı.

 atv yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen davette oyuncular başarılı geçen sezonu kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum