Esma Er... YENİ ŞARKISIYLA YENİDEN DOĞDU!

Esma Er... YENİ ŞARKISIYLA YENİDEN DOĞDU!

2008 yılında ilk albümü “Kimi kimi”yi DMC den çıkaran ve 2013 yılında ise “No:2” albümü ile müzikseverlerin beğenisini toplayan, Esma Er’in, yeni single çalışması “Bilmiyorsun” itunes’da yerini aldı.

Esma Er, 2013 yılında çıkardığı ikinci albümünde yeralan “Soru işaretleri” ve Sezen Aksu’nun ”Hayır” adlı cover şarkısıyla pop müzik dünyasında adından sözettirmeyi başardı.

Eğitim hayatı boyunca birçok alanda başarılı olan Esma Er, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.

Türvak da haber spikerliği eğitim ve  ardından televizyonlarda haber muhabirliği yaptı. Ve daha sonra, Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar resim bölümünde dört yıl okudu.

Üniversite yıllarında TRT İstanbul Radyosu ses sınavını kazanarak batı müziği korosunda Şef Gökçen Koray eşliğinde senfoni orkestrasıyla konserler verdi.

Çıkardığı albümlerden sonra konserleriyle müzik çalışmalarına devameden  Esma Er, her zaman sesi ve yorumuyla dikkat çekti.

Şimdi çıkardığı yeni single çalışması “Bilmiyorsun”u müzikseverlerin beğenisine sunuyor.  İlk olarak itunes’da DMC etiketi ile yayınlanan şarkının, sözü ve müziği  Tamer Gürsoy’a, şarkının düzenlemesi Gürsel Çelik’e ait.

Dört farklı versiyonun yeraldığı şarkının, sözleriyle yeniden doğduğunu belirten Esma Er :“Sevgi için ,aşk için yaşamanın ne demek olduğunu…

“Ben bir insanım” diyebilmek için, insan olabilmek için gösterdiğimiz tüm çabanın eğitimle bir ilişkisi olduğunu ve bu değerin oldukça mühim bir hadise olduğunu..

Tüm imkansızlıklar içerisinde imkanların da mutlaka olduğunu… Bütün bu mücadelemde keyifli olmanın, “kendimi doğurma” hadisesiyle ilişkisini ve bunun parayla pulla ilişkilendirilemeyeceğini…

Öfkenin, haksızlıkların, ihanetin, korkuların, nefretin, kötü niyetli her şeyin, yapmak istediklerimizin önüne geçemeyeceğini, geçmemesi için verdiğimiz onca çabayı…

Asıl başarının paylaşmakla artabileceğini,  bu paylaşımla büyüyen sevginin ancak, sanatın eşsiz gücüyle mümkün olabileceğini…” sözlerine ekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.