Esra Erol... 'SEN NEYMİŞSİN MELEHAT!'

Esra Erol... 'SEN NEYMİŞSİN MELEHAT!'

Türkiye Esra Erol’da programındaki Melahat’i konuşuyor.

Esra Erol’da programına eşi Ramazan Bıçak’ı şikayet etmek ve bir an önce ondan boşanmak için canlı yayına çıktığını ifade eden Melahat Bıçak’ın iki çocuğu da eşi Ramazan’dan çıkmadı.

Geçtiğimiz haftalarda, Esra Erol’da programına çıkıp eşi Ramazan Bıçak’ın özbakımı yerine getirmediği için, bir an önce boşanmak istediğini söyleyen Melahat Bıçak’ın 4 ve 2 yaşlarında ki, 2 çocuğunun da babasının da resmi nikahlı eşi Ramazan bıçak olmadığı yapılan Dna testi sonucu Esra Erol’da programında ortaya çıktı.

Konya’da yaşayan Ramazan- Melahat Bıçak Çifti 6 yıllık evliliklerinde 2 çocuk dünyaya getirdi. Programa başvuran Melahat Hanım ise eşinin kendisiyle ve çocuklarla ilgilenmediğini eve maddi yardımda bulunmadığını ve kötü koktuğunu söyleyerek milyonların gözü önünde kocası Ramazan’a sitem etmişti.

Olayı inceleyen ve her iki çiftle de ayrı ayrı görüşen Esra Erol’da ekibi, olayda bir gariplik olduğunu fark edip anne Melahat Bıçak’ın izniyle 2 yaşındaki çocuğa Dna testi yapılmasına karar verdi.

2. çocuk baba Ramazan’dan çıkmadı

Dna testi sonucuna göre, Melahat ve Ramazan Bıçak’ın 2 yaşındaki çocuğunun biyolojik babasının Ramazan Bıçak olmadığı tespit edildi. İzleyicileri hayrete düşüren bu olayda herkes şok oldu. Çünkü Melahat bıçak programa geldiğinde eşi Ramazan’dan boşanıp çocukları için nafaka istediğini ve onlar uğruna her türlü yasal hakları kullanacağını belirtmişti.

Annesinin adını verdiği çocuk da kendisinden çıkmadı.

Büyük kızı için yapılan Dna testi ise bugün açıklandı. Dna testi sonucuna göre, annesinin adını verdiği ve kendisinden olduğundan hiç şüphe duymadığı 4 yaşındaki büyük çocuğu da Ramazan’dan çıkmadı.

Melahat Ramazan olayı Türk televizyon tarihine bugün damga vurdu. Konu, Twitter Türkiye gündeminde ise 1. Sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.