Esra Erol... STÜDYONUN TERAPİ KÖŞESİNE EŞİNİ OTURTTU!

Esra Erol... STÜDYONUN TERAPİ KÖŞESİNE EŞİNİ OTURTTU!

Esra Erol, hafta içi her gün sunduğu "Esra Erol'da" programıyla insanların derdine derman olmayı sürdürüyor. Sonunda, eşi Ali Özbir de çareyi Esra Erol'un stüdyosunda aramaya başladı.

Esra Erol, son dönemde adıyla bir marka haline gelen ender sunucular arasında yer alıyor. 14 sene önce, Türkiye'nin en garip televizyon kanallarında başlayan "Esra Erol'la Dest-i İzdivaç" programının onu bu noktaya getireceğini kendisi de tahmin etmiyordu. Ama program öyle çok sevildi ki, birbiri ardına evlilik programları yapılmaya ve hepsi "Esra Erol" olarak adlandırılmaya başladı. Ani bir kararla evlilik programlarının yayından kaldırılmsı bile onu pes ettirmedi. Bu kez, kayıpları aramaya ve aileleri birleştirmeye yönelik bir program sunmaya başladı. Çok yüksek izlenme oranları yakalayan Esra Erol, bu kez evlilikle değil, herkesin derdine derman olmasıyla ün yaptı. Sonunda, eşi Ali Özbir bile çareyi onun stüdyosunda aramaya başladı.

Terapi köşesi varmış

Ünlü sunucu, 11 yıldır iş insanı Ali Özbir'le mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki çocuk sahibi olan çift, birbirlerinin her anında yanında olmaya çalışıyor. Sık sık eşinin stüdyosuna gelen Ali Özbir, bu kez derdini de paylaşmaya başladı.

Esra Erol Ali Özbir

Esra Erol'un, "Oooo, kulisin terapi köşesine Ali beyler gelmiş…" yazarak paylaştığı fotoğraf kısa sürede 50 binin üzerinde beğeni aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.