Esra Erol'da... 23 NİSAN'DA REKOR BAĞIŞ!

Esra Erol'da... 23 NİSAN'DA REKOR BAĞIŞ!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında bugün eğlenceli anlar yaşandı. Programın açılış konuşmasını Esra Erol’un manevi kızım dediği 9 yaşındaki küçük Ceren yaptı. Esra Erol program ekibinin çocukları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Ba

 Esra Erol program ekibinin çocukları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı canlı yayında coşkuyla kutlandı.

Bahçelievler'de bulunan özel eğitim merkezinden Esra Erol'a ödül.Bahçelievler'de bulunan özel eğitim kurumunda öğrenim gören Sudenaz isminde 12 yaşındaki Esra Erol hayranı kız çocuğu canlı yayında Esra Erol ile kucaklaşırken, kurum yetkilileri engellilere desteklerinden dolayı Esra Erol'a plaket verdi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığının destekleriyle Esra Erol ve Türk Kızılay'ın "Kolide Ne var" isimli Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 23 Nisan'a özel bir vtr yayınlandı.

Depremden etkilenen Denizli Acıpayam bölgesine de mutluluk kolilerinin öğrencilere teslim edildiği görüntüler Atv ekranlarında yayınlandı.

ESRA EROL SEYİRCİSİNDEN"KOLİDE NE VAR" KAMPANYASINA REKOR BAĞIŞ"

Proje kapsamında bugüne kadar toplamda 526 okula gönderim sağlandı. 8007 kız 8063 erkek toplam da ise 16070 köy okullarında okuyan öğrencilere mutluluk kolileri teslim edildi.

Çocukların yüzünü güldüren bu özel kampanya için toplamda bugüne kadar 10.000 SMS karşılığında 1.000.000 TL bağış toplandı.

Kampanyaya bireysel olarak destek vermek isteyenler 'KOLİ' yazıp 2868'e 1 sms atarak 10 TL bağışta bulunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.