Esra Erol'da... AĞABEYİ KARISI İLE KAÇTI, AHLAKSIZ İHANETLE SARSILDI!..

Esra Erol'da... AĞABEYİ KARISI İLE KAÇTI, AHLAKSIZ İHANETLE SARSILDI!..

ATV'deki Esra Erol'da programına çıkıp oğluna DNA testi isteyen Talip Çakır, eşinin ağabeyi ile kaçtığını açıkladı.

Esra Erol'da programında eşi ağabeyi ile kaçan Talip Çakır'ın hikayesi ağızları açık bıraktı. Nüfusunda biri kendisinin diğeri ağabeyinin olan 2 çocuk bulunan Talip Çakır, 7 yaşındaki oğluna DNA testi yapılmasını istedi. Talip, 'Oğlumun babası mıyım amcasımı mıyım' bilmek istiyorum dedi. Canlı yayına Talip Çakır'ın abisi ile kaçan eski eşi bağlanıp 'arsızca' konuşunda herkesi şoke etti. İşte eşi ağabeyi ile kaçan Talip'in hikayesi:

Mermerci olan Talip Çakır, 2008 yılında Fatma Çakır ile evlendi. Babası evliliği karşı çıktı ancak Talip 'seviyorum' deyince davullu zurnalı düğün yaptı. Talip ile eşinin 2011 yılında oğulları Fikret dünyaya geldi. 3 yıl sonra ise Talip hayatının şokunu yaşadı. Karısı Fatma Çakır, öz ağabeyi Mustafa Çakır ile birlikte kaçtı.

Talip Çakır eşi ile kanından canından olan agabeyinin ihanetini son günlere kadar hiç sezmemiş. 2014 yılında ağabeyi kendi eşi Nilüfer Çakır ile 2 çocuğunu bırakıp kardeşinin karısı ile kayıplara karışıyor. İkisinin birlikte kaçtığı ortaya çıktığında hem Talip hem yengesi yıkılıyor. Her ikisi de bir süre sonra boşanıyorlar. Fatma ile Mustafa ise çirkin ihanet sonrasında evleniyorlar.

Talip Çakır herkesin ağızını açık bırakan süreci şöyle anlattı: -Bir insan bunu kardeşine nasıl yapar. Benim ne yapmış olmam lazım. Babam 67 yaşında utancından kahveye çıkamıyor. Eskisi gibi çıkıp dolaşamıyorum, illa bir eziklik eksiklik hissediyorum. Kimseye bir zararım olmadı hiç. Eşimi aç açıkta bırakmadım. Abime bir zararım olmadı, kendisini de çok severdim. Nasıl yaptı?

Abim de Nilüfer yengemle evliydi. 2 çocukları vardı. Abim Fatma'yla kaçınca yengem de ortada kaldı. Olaydan sonra babaları sahip çıktı, insanlar destek verdi işe girdi. Kendi yuvasını idare ediyor çocuklarına o bakıyor

Abimle ilgili olaydan 1-2 gün önce birşeyler hissettim. Bir soğukluk ters davranmalar. Eski eşim ise çocuğu hırpalamaya başladı. Çocuğum küçüktü annesinden ayıramadım. Mermerciyim ben ekmeğimi taştan çıkarırım. En son Ağustos ayında gördüm. İçime sine sine sevemiyorum. Bunca yapılan şeyden sonra hala çocuğumu bana karşı kullanıyorlar. Ona tablet, bisiklet, kumandalı araba aldım. Hala benden para istiyorlar.

Canlı yayına bağlanan Fatma Çakır arsızca konuşmaları ile herkese şok yaşattı. Esra Erol ilk olarak 'çocuğun Talip'ten olup olmadığını sordu ve şu yanıtı aldı: Evet çocuk onun. Ben Fikret'e hamile kalmadan 1 ay önce ben kahvaltı hazırlamadım diye beni eşek sudan gelene kadar dövdü. Ben babamın evine gittim. Sonrasında barıştım çocuk oldu. Fikret Talip'ten. Ancak Umut şu anki eşim Mustafa'dan.

Esra Erol canlı yayında futürsuzluğu ile dikkat çeken Fatma Çakır'a, oğluyla ilgili şu soruyu yöneltti: "Size sormadı mı amcam niye bu evde seninle niye yakın ilişkide' diye... Fatma 'sormadı' yanıtını verdi. Bunun üzerine bir izleyici 'niye başka erkek değil de kayınbiraderinizi tercih ettiniz' deyince Fatma Çakır, 'Ben tercih etmedim o kendisi sağolsun beni tercih etti' yanıtını verdi. Bu cevap da avukat Hülya Kuran'ı kızdırdı.

Esra Erol, Fatma Çakır'a 'hiç pişmanlık' duydunuz mu deyince 'Ben hiç bir şekilde pişmanlık duymuyorum' karşılığını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.