Esra Erol'da... FUHUŞ ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ!

Esra Erol'da... FUHUŞ ÇETESİNİ ÇÖKERTTİ!

İstanbul’un birçok bölgelerinde küçük yaşta evinden kaçmış , ailevi sorunları olan, zihinsel engelli birçok genç kızı evlilik, sevgili, güzel hayat vaatleriyle kandırıp tuzağına düşüren fuhuş çetesi Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programında ifşa edildi.

27 Şubat 2019 tarihinde kayıp olan %60 zihinsel engeli bulunan Nurdan Seldüz'ün ailesi Esra Erol'da programına başvurarak kayıp olan kızlarını bulmak için canlı yayına katıldı.

25 Nisan 2019 tarihinde Esra Erol'da programına kızlarını aramak için çıkan Seldüz ailesi çok kısa zaman içerisinde kızlarının bulunmasının sevincini yaşadı.

Nurdan Seldüz, 27 Şubat Çarşamba günü çalışmış olduğu restaurantta İbrahim Berkay Gezici ile tanışmış, sevgili olmuş ve İbrahim Berkay Gezici'nin evine gittiğinde bir daha Nurdan, ailesinin yanına geri dönemedi.

2 AY BOYUNCA FUHUŞA ZORLANDI

Bir hafta boyunca kilitli odada aç susuz bırakılan Nurdan Seldüz, daha sonra fuhuş çetesi lideri olarak İddia edilen Mehmet Çağlar'ın evine götürülüp psikolojik ve fiziki şiddet uygulanarak 2 ay boyunca Nurdan Seldüz fuhuşa zorlanmıştır.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Canlı yayına katılan İbrahim Berkay Gezici yaşanan tüm çirkinlikleri canlı yayında itiraf etti.

Berkay Gezici'nin itirafları üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri İbrahim Berkay Gezici'yi yayın sonrası gözaltına aldı.

Alınan ifadeden sonra mevcutlu olarak savcılığa sevk edilen İbrahim Berkay Gezici tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Fuhuş çetesinin elinden kurtarılan Nurdan Seldüz, 3 Mayıs Cuma saat 16.20'da ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında yaşanan kabus dolu günlerini anlatttı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.