Esra Erol`la... DAMAT ADAYINA UMUT IŞIĞI OLDU!

Esra Erol`la... DAMAT ADAYINA UMUT IŞIĞI OLDU!

Ekranların en çok izlenen evlilik programında bugün yaşananlar izleyenleri şok etti.

Programa katılan Fatih beyin hayat hikayesi bugün Esra Erol'la programına damgasını vurdu. 2 yaşında evlatlık verilen damat adayı, anne baba bildiği kişilerin gerçek annesi ve babası olmadığını 11 yaşında öğrendiğini dile getirdi.

1988 yılında çocuk esirgeme kurumuna verilen Fatih bey, evlenmek için katıldığı Esra Erol'la programında hayat hikayesini anlattı. Ailesinin trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini bilen Fatih bey bugün canlı yayında izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Esra Erol'la programı sadece evlendirmiyor. Aileye dair ne varsa program içeriğine dahil ediyor. Daha önce ki bölümlerde de, bu gibi konularda yardım elini uzatan Esra Erol, bugün de Fatih beyin hayatıyla ilgili çok önemli gerçekleri gün yüzüne çıkartmak için elinden geleni yaptı.

Esra Erol'la programının editörü Emrah Gürsoy?un açıklamaları damat adayına umut ışığı oldu. Program başlangıç saati ile birlikte birçok telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Emrah bey, fazlasıyla iddia olduğunu ve bu iddiaları birbirleriyle eşleştirmek için çok çalıştıklarını ifade etti.

Bu konuşmaların ardından Fatih Beyin amcasının kızı olduğunu iddia eden Muazzez Hanım canlı yayına bağlandı. Fatih beyin annesi ve babasının ayrıldığını söyleyen Muazzez hanım, kendisine amcasının baktığını iddia etti. Bazı olayların ardından Fatih beyin çocuk esirgeme kurumuna verildiğini söyledi.

Bu açıklamalardan sonra programa katılan Fatih bey gözyaşlarına hakim olamadı.

Muazzez hanımın açıklamalarından sonra Fatih bey ile Muazzez hanım canlı yayında görüştü.. Fatih beyin geçmişi ile tanışması zor olsa da ikilinin arasında duygusal bir konuşma gerçekleşti.

Ve Emrah bey konuşmasına devam etti. Ailesinin hala hayatta olduğunu açıklayarak Fatih beyin annesinin Muş?ta yaşadığını, babasının ise Manisa?da yaşadığını ve kendisine doğduklarında Fatih ismini koyduklarını dile getirdi.

Pazartesi günü canlı yayında Fatih bey ve ailesi ile ilgili önemli gelişmeler yer alacak.

Esra Erol?la programı hafta içi her gün saat 16:30 itibariyle Fox tv ekranlarında canlı yayında sizlerle?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.