Esra Ersoy... TUTUKLANDI!

Esra Ersoy... TUTUKLANDI!

'Ciciş kardeşler'den Esra Ersoy, 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl hapse mahkum edilmişti. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Ersoy, başka bir suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden Covid-19 nedeniyle izinli olarak çıkması sonrasında Etiler'de karakola imza atmak için gittiğinde gözaltına alındı.

Ciciş kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy'dan son dakika haberi geldi.

13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Ersoy, başka bir suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden Covid-19 nedeniyle izinli olarak çıkması sonrasında Etiler Ş.N.S. Polis Merkezi Amirliği’ne imza atmak için geldiğinde gözaltına alındı.

Geceyi nezarethanede geçiren Ersoy, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ersoy, konuyla ilgili soru üzerine ağlayarak, “İftiraya uğradım, ben böyle bir şey yapmadım ki pişman olayım” dedi.

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

Ersoy’un emniyette, “Kamu malına zarar verme”, “Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak”, “Açıktan hırsızlık” ve “Görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Karakoldaki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Esra Ersoy, SEGBİS sistemi ile Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’ne bağlandı.

"KARDEŞİMİN SUÇSUZ OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Mahkemenin tutuklama kararını yüzüne okuması sonrası tutuklanan Esra Ersoy, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Esra Ersoy’u adliyede yalnız bırakmayan Ceyda Ersoy, kardeşine destek için geldiğini belirterek, “Benim olayla bir ilgim yok.

Yanında olmak için geldim. Kardeşimin suçsuz olduğunu biliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.