Esra Sönmezer... YENİ YIL HEDİYESİ ÖDÜL OLDU!

Esra Sönmezer... YENİ YIL HEDİYESİ ÖDÜL OLDU!

2014 yılında rol aldığı dizi filmler ve iki sinema filmiyle adından bahsettiren başarılı oyuncu Esra Sönmezer, gelecek vaat eden en iyi kadın sinema oyuncusu ödülüne layık görüldü.

2014 yılının sonunda Doğa Kolejlerinin gerçekleştirdiği ve Türk sinemasının 100. Yılına atfedilen ödül töreni birçok ünlüyü bir araya getirdi. 2014 yılında rol aldığı dizi filmler ve iki sinema filmiyle adından övgüyle bahsettiren başarılı oyuncu Esra Sönmezer, gelecek vaat eden en iyi kadın sinema oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Yılın en son gerçekleşen ödül töreninin başarılı görülen isimlerini Doğa koleji öğrencileri yaptıkları oylamayla belirledi. Bir yıllık çalışmasını ve emeklerini ödülle taçlandırdığı için tören sırasında çok duygulandığını söyleyen Sönmezer ?Bu tür organizasyonlara önem veriyorum, emeğimin karşılığını almak beni başarımı daha ileriye götürmek için kamçılıyor? dedi.

Evrim Akın?ın sunduğu ?Ev Kuşu? en iyi program, ?Söylemezsem Olmaz? en iyi magazin programı ödüllerini alırken, Klas Magazin en iyi cemiyet dergisi, Magazinkolik en iyi magazin sitesi, Nuri Alço ve Gönül Yazar yaşam boyu onur ödülüne, Ahmet Selçuk İlkan en iyi şair ödülüne layık görüldüler.

Birçok medya kuruluşu ve yazarlarının ödül aldığı gecede dağıtılan ödüller, emek sahiplerine yılın yorgunluğunu unutturan destekleyici anlam ifade eden ödül oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.