ESTETİKTE "VAMPİR" TRENDİ!

ESTETİKTE "VAMPİR" TRENDİ!

Şimdi yüzünüze kendi kanınızı enjekte ederek estetik yaptırma modası var...

Ayşegül Aldinç'in de uyguladığı yeni estetik trendi PRP, insanın kendi kanının santrifüjden geçirildikten sonra yüze enjekte edilmesiyle gerçekleşiyor. PRP, gençleşmeyi insan kanıyla sağlaması nedeniyle Hollywood'da vampir trendi olarak adlandırılıyor.

PRP sadece estetik amaçlı uygulanmıyor; yaraların, kırıkların, dokuların onarılmasında iyileşmeyi hızlandırdığı için uzun zamandır ortopedi ve travmatoloji alanında da kullanılıyor.Örneğin dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un bir kaza sonrası, yaralarının çabuk iyileşmesi için PRP uygulaması yaptırdığı, bu yüzden "doping" aldığı savıyla mahkemeye çıktığı biliniyor.

Vampir dolgucusu

Daha doğal görünmek isteyen Hollywood yıldızlarının da bir kısmının botoks'tan vazgeçip PRP yaptırdığı biliniyor. Madonna en başta PRP yaptıran ünlülerden. Aslında incinme, yaralanma ve doku kayıplarını onarmada kullanılan bu tedavi yönteminin estetik alanına girmesi yeni, ancak hızla yayılıyor.

Özellikle Hollywood'da PRP Hollywood Clinic diye bir yer bile var. Yine Hollywood'da sıkı bir PRP uygulayıcısı olan Dr Julio F. Gallo'ya "Vampire Filler" yani "Vampir Dolgucusu" deniyor. Kuşkusuz dünyada vampir trendinin revaçta olduğu bir dönemde insan kanıyla güzelleşme tekniği, ister istemez akla insan kanı içerek ebedi gençliğe ve "ölümsüzlük"e sahip olan vampirleri getiriyor. Bu işin şakası tabii ki. Türkiye'de bu uygulamayı yaptıran birçok ünlü olduğu biliniyor.

Üstelik onların herhangi bir estetik müdahaleden geçtiği anlaşılmıyor bile. Nedeni de PRP'nin son derece doğal bir görünüm vermesi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.