Ethem Zeytinkaya  (Mega Müzik)... 70'Lİ YILLARA SAHİP ÇIKTI!

Ethem Zeytinkaya (Mega Müzik)... 70'Lİ YILLARA SAHİP ÇIKTI!

Müzik sektörünün köklü firmalarından olan Mega Müzik 70’lerin plak şirketleri olan Topkapı Plak-Güven Plak-Bestefon Plağı bünyesine katarak çok büyük bir hamle yaptığını açıkladı.

Arif Sağ- Müslüm Gürses- Şakir Öner Günhan- Gülcan Opel- ÇetinAlp-

Abdullah Yüce- Urfalı Babi- Müşerref Akay- Abdullah Yüce- Ali Ekber Çiçek-Sevda Alpay- Mustafa Kandıralı- Talip Özkan- Halit Arapoğlu ve daha bir çok sanatçıyı bünyesinde bulunduran  Mega Müzik sahibi Ethem Zeytinkaya konu ile ilgili olarak  açıklamasında  70’li yılları  güzel yaşadığını ve o yılları unutamadığı için bu firmaları alarak  70’li yıllar saykodelik projesini hayata geçirmek istediğini söyledi.

 

Bir çok eseri 20 kişilik bir ekip ile Türkiye’nin ve dünyanın tanınmış önemli dj.leriyle birlikte edit ve remixler yaparak bu güzel şarkıları günümüz gençliğine de sevdirmek istediğini açıklamıştır.

 

Yapılan edit ve remixlerin İngiltere-Beyrut-Almanya-Afrika ve daha birçok ülke radyolarında playlistlere girmesinden dolayı gurur duyduklarını söylediler.

 

Ethem Zeytinkaya, bu güzel şarkıları önümüzdeki günlerde plak olarak müzikseverlere sunacağı için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu açıkladı.

 

İlerleyen zamanlarda yurt dışında festivallere ve etkinliklere katılmak

istediklerini ve bunun için çok çalıştıklarını ve daha birçok sürprizlerin yolda olduğunu bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.