Eylül Metin... 5 ŞARKILIK MAXİ SINGLE İLE DÖNDÜ!

Eylül Metin... 5 ŞARKILIK MAXİ SINGLE İLE DÖNDÜ!

Uzun bir aranın ardından 5 şarkılık maxi single ile müzik piyasasına geri dönen sanatçı müzik marketlerdeki yerini aldı.

1 yıldan fazla eser seçimi, 6 ay kadar uzun bir süre şarkıların yapımı için günleri, geceleri birbirine karışan sanatçı finalde titizlikle hazırlanmış muhteşem eserlere imzasını attı.

UZUN BİR ARADAN SONRA,  RAKİPSİZ OLDUĞU SAHNELERDEN  ALBÜMLE DÖNÜYOR.

Eğlencenin nabzını tutan ERDEM KINAY'ın aranjörlüğünde hazırlanan ve çıkış parçası ile aynı adı taşıyan TAY TAY Hadi BAY BAY’da, SENİ ALLAH'A HAVALE ETTİM ve UNUTULUR isimli 2 parça  ve 2 remix daha bulunuyor. BARIŞ MÜZİK etiketi ile çıkan TAY TAY'ın klip yönetmenliğini ise; ERKAN NAS üstlendi.

VE 6 GÜNDE 1 MİLYON’U AŞKIN İZLENME

 İlk Youtube kanalında gösterime giren Eylül Metin “Tay Tay Hadi Bay Bay” klip’i ilk 6 günde 1 milyon izlenme ile, uzun bir aradan sonra Sanatçının ne kadar çok özlendiğini ortaya çıkarmış oldu.

  Aynı zamanda tüm müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen “Tay Tay hadi Bay Bay”, radyolar, müzik kanalları ve magazin programlarında en çok çalınanlar arasına girdi.

EYLÜL METİN'in albümünü dinlemeye başladığınızda; önce TAY TAY’da duracaksınız, sonra tempo tutacaksınız, sonunda da EYLÜL METİN size sahnenin o benzersiz coşkusunu getirecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.