'Ezan'... ESRARENGİZ FİLME, TEPKİLER SÜRÜYOR !..

'Ezan'... ESRARENGİZ FİLME, TEPKİLER SÜRÜYOR !..

Başrollerini Osman B. Keser, Yeliz Yeşil, Şahin Özden, Muammer Şahin, Yasin Koç ve Mustafa Selçukoğlu’nun paylaştığı “Ezan” filmi 1 Mayıs’ta tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

Fragmanının yayınlandığı gün itibariyle binlerce kez tıklanan Ezan filmi, korku severler tarafından tam not almıştı. Ezan filmini Yazan ve Yöneten Fuat Yılmaz, korku filmi severlerin beğeniyle izleyeceği bir film olduğunu kaydederken, özellikle Fethiye’de çekilmesi ve Fethiyeli oyuncuların yer alması açısından Fethiye halkından da büyük bir ilgi beklediklerini ifade etti.

Çekimleri sırasında doğa üstü olaylarla da karşılaştıklarını söyleyen Yılmaz, çekimlerde yaşanan esrarengiz olaylardan dolayı çekimlerin bu zamana kadar uzadığına dikkat çekti. Yönetmen Yılmaz yaşadıkları olaylar hakkında gazetecilere bilgi vermedi.

 Filmin konusu şu şekilde aktarıldı; “Asi ve asabi bir genç olan Ali, hiçbir işte tutunamamaktadır. İşinden kovulduğu bir akşam aşırı alkol aldığı bardan çıkışta bir kız çocuğuna çarpar ve kaçar. Olay yerinde düşürdüğü yüzük kullanılarak yapılan büyü sonrasında annesini kaybeden Ali köyüne dönmeye karar verir. Amcasının oğlu Mehmet’le define aramaya çıktıklarında cinler tarafından kaçırılırlar. Bunun üzerine eşi Merve ve yakın arkadaşı Cengiz, Ali’yi aramak için köye gelir”

Kayaköyde çekimleri yapılan, Ezan filmine tepkilerde çığ gibi sürüyor. E.D Organization müzik firmasının ve İstanbul Vatan Gazetesinin imtiyaz sahibi Estergon Karagöz Ezan adının bu şekilde kullanılmasının doğru olmadığını ve de Ezandan prim yapmak isteyenlere prim verilmemesi gerektiğini söyledi.Ünlü Prodüktör ayrıca filmdeki Allah ile beraber başka varlıklara dua etmeyin sloganınıda eleştirdi.Halkında nabzını tutan İstanbul Vatan Gazetesi de aynı tepkileri aldı.Sosyal medyada da epey tepki alan Ezan filmine yapılan tepkilerden sadece biri: Ya sen müezzinsin müezzin, o ne öyle korku filmi ses efekti gibi ezan okumalar?Ünlü Prodüktör Estergon Karagöz Ezan filminin aslında kendi projesi olduğunu ancak Ezana ve islama uygun perspektifte hazırladığı projesinin Fuat Yılmaz tarafından değiştirilerek farklı şekilde vizyona taşındığınıda söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.