Farah Zeynep Abdullah... GÜZEL OYUNCU KİMİNLE AŞK YAŞIYOR?...

Farah Zeynep Abdullah... GÜZEL OYUNCU KİMİNLE AŞK YAŞIYOR?...

Dizi setinde doğan aşklar listesine sürpriz bir çift eklendi. “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in iki başarılı ismi Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah’ın çekimler sırasında yakınlaştığı ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah'dan aşk videosu...

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinin oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindoruk’un aşk yaşadığı dedikoduları gerçek çıktı.

Dizi setinde doğan aşklar listesine sürpriz bir çift eklendi. “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in iki başarılı ismi Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah’ın çekimler sırasında yakınlaştığı ortaya çıktı.

Dizide Silahtar Mustafa Paşa’yı canlandıran Cindoruk ile Prenses Farya rolündeki Abdullah, yaklaşık bir aydır flört ediyor. Çift, yeni yılı da arkadaş gruplarıyla beraber aynı mekânda karşıladı.

Sosyal medyada o akşamdan fotoğraflar da paylaşan Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah’ın daha önce tanışmadığı, bu dizi sayesinde yollarının kesiştiği ve çok geçmeden arkadaşlığın yerini aşka bıraktığı öğrenildi.Farah Abdullah ile Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından sıkça birlikte fotoğraf paylaşıyor. 

Farah Zeynep Abdullah, sette çektiği, Cindoruk’un kendisini öptüğü görüntülerin de yer aldığı videoyu sosyal medyada paylaştı. Cindoruk da aynı videoyu kalp emoji’siyle kendi sayfasında yayınladı.

 

 

 

Kaynak:hurriyet.com tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.