Farah Zeynep Abdullah... MURATHAN MUNGAN'A YILMAZ GÜNEY TEPKİSİ!

Farah Zeynep Abdullah... MURATHAN MUNGAN'A YILMAZ GÜNEY TEPKİSİ!

Oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Güney, ölüm yıl dönümünde anılmaya devam ediyor. Yılmaz Güney’i ölüm yıldönümünde anan isimlerden biri de Murathan Mungan oldu. Mungan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Yılmaz Güney’i andı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise bu paylaşıma tepki gösterdi.

"Çirkin Kral" lakabıyla tanınan Yılmaz Güney ölüm yıl dönümünde sosyal medyada da anılıyor.

Yol, Duvar, Arkadaş, Umut gibi filmlerle hafızalara kazınan Güney'i Murathan Mungan da sosyal medyada andı.

Mungan paylaşımında "Yılmaz Güney’in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi.

Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" dedi.

Ekran Alıntısı

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise bu anmaya çok sinirlendi ve Yılmaz Güney'i eleştirerek "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.