Farah Zeynep Abdullah… POLEMİKLER SAYESİNDE ZENGİN OLDU!

Farah Zeynep Abdullah… POLEMİKLER SAYESİNDE ZENGİN OLDU!

Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney polemiği sonrası arka arkaya aldığı 3 önemli rol "polemikler işe yaradı" yorumuna neden oldu.

Ünlü yazar Murathan Mungan'ın paylaşımı ile başlayan Yılmaz Güney tartışmaları sonrası ünlü oyuncu milyonlarca lira kazanarak tüm oyuncular içerisinde en çok kazanan oyuncu oldu. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah polemikleri sayesinde milyoner oldu. Özellikle Yılmaz Güney hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu sırasıyla “Bihter”, “Adile Naşit” ve son olarak “Kızılcık Şerbeti”nde rol alarak rekor kırdı.

Yılmaz Güney dışında Fazıl Say ve İbrahim Tatlıses'in isimlerini de polemiklerine malzeme yapan Farah sosyal medya ve basın da en çok haberi çıkan ünlü ünvanını aldı. 

YILMAZ GÜNEY SAYESİNDE CEBİNİ DOLDURDU

Farah Zeynep Abdullah'ın polemikler sonrası son üç projeden milyonlarca lira kazandığı öğrenildi. Abdullah başta Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya gibi bir çok ismi geride bırakarak en çok kazanan oyuncu olarak birinci sıraya yerleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.