Faruk Aksoy... BAŞARILI YAPIMCI OYUNCULUĞA GÖZ DİKTİ!

Faruk Aksoy... BAŞARILI YAPIMCI OYUNCULUĞA GÖZ DİKTİ!

Çektiği kısa videolar sosyal medya da sanal sözlüklerde milyonlarca kez izlenen ve büyük beğeni toplayan Cem Gelinoğlu`nu beyazperdeye taşıyan Faruk Aksoy filmde rol de aldı.

Faruk Aksoy, filmin bir sahnesinde 2Ali Kundilli2nin nikah şahitliğini yaparken kendisine has aksanla '21.Yüzyılın Türkiye'sinde kadınlarımıza hörmet hörmet' diye konuklara sesleniyor ve daha sonar Ali Kundilli ile karşılıklı göbek atıyor.

ALİ KUNDİLLİ SETİNDEN İLK KARELER

Rekortmen filmlerinin yapımcısı Faruk Aksoy'un yeni keşfi Cem Gelinoğlu'nun hayallerini gerçekleştirdiği filmi 'Ali Kundilli'nin set fotoğrafları paylaşıldı.

Cem Gelinoğlu'nun kaleme aldığı, aynı mahallede yaşayan ve çocukluk arkadaşı olan iki gencin başına gelen olayları sosyal medyadaki videolarıyla aynı komiklikte sinema perdesinine aktardığı filmi 'Ali Kundilli'nin set fotoğrafları filmi sabırsızlıkla bekleyen hayranları ile paylaşıldı.

'Haydi Türkiye, elele gülmeye' sloganıyla lanse edilen ve Milletimizin moral değerlerine bağlı, dostluğun, mutluluğun, kederin paylaşıldığı, çok komik karakterlere ve çok sıcak bir hikayeye sahip 'Ali Kundilli' , 20 Şubat'ta beyazperdede.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.