Fatih Erkoç... "EN BÜYÜK ELEŞTİRMENİM EŞİM!"

Fatih Erkoç... "EN BÜYÜK ELEŞTİRMENİM EŞİM!"

Turkte yayınlanan Joy Türk Buluşmalar programının konuğu oldu ve hayatındaki en büyük eleştirmenin eşi olduğunu söyledi.

Fatih Erkoç, Joy Turk buluşmalar programında Gökhan Çınarın kendisi ve son albümü Yanında Her Kimse ile ilgili sorduğu sorulara samimi açıklamalarda bulundu.

Fatih ErkoçGökhan Çınarın Jazz müzikle ilgili sorusuna; Ben gerçek kendi isteklerimi ve duygularımı ortaya koyacaksam jazz müziği benim için en çok yapmayı istediğim, en çok konserler vermek istediğim bir müzik türü. Sevgili Cüneyt Sermet kitabının Türkiye bölümünde benden çok güzel bahsetmiştir, dünyanın en iyi jazz müzisyenlerinden biri diye. Belki de beni hareketlendirmek için o sözcükleri yazmış olabilir. Bu kadar farklı müziklerle uğraşıp bu kadar farklı enstrüman çalarak dünya çapında olmak çok olası iş değil ama imkansız diye bir şey yoktur diye yanıt verdi. Türkiyede çok iyi müzisyenler, çok iyi yorumcular olduğunu söyleyen Fatih Erkoç, güç olsa da dünya çapında olmamak için çok büyük neden de olmadığını söyledi.

Eşinin müziğiyle ilgili eleştirileri, yorumları hakkında da konuşan Fatih Erkoç, eşinin kendisine yakışmadığını düşündüğü şarkılar olduğunda bunu söylediğini, eşinin özellikle olumsuz yorumlarını dikkate aldığını onun beğenmedikleri üstünde birkaç kez daha düşünmek gerektiğini, en büyük eleştirmeninin eşi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.