Fatih Ürek... HEM ZİYARET, HEM TİCARET!
Eğlence dünyasının başarılı sanatçısı Fatih Ürek 300,500 " adını verdiği yeni şarkısının başarısını ekibini de götüreceği 1 haftalık Brezilya tatili ile kutlamaya hazırlanıyor.
Ünlü sanatçı ve eğlence dünyasının duayeni Fatih Ürek 300,500 " adını verdiği yeni şarkısının başarısını ekibini de götüreceği 1 haftalık Brezilya tatili ile kutlamaya hazırlanıyor.
Amerikalı ünlü talk-show'cu Oprah Winfrey'in ekibine yaptığı jestin aynısını Brezilya tatili ile çalışma arkadaşlarına yapacak olan Fatih Ürek 7 kişilik ekibi ile Brezilya'da 1 haftalık tatil yapacak .
Ayrıca tatil için Brezilya'ya giden Ürek 300 500 şarkısı için Brezilya sahillerinde klip çekecek. Ürek Türkiye'de bir döneme imzasını atmış Brezilyalı top model Raphaella Ferraro ile 300 500 şarkısının yeni klibi için kamera karşısına geçecek.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.