Fatma Topbaş... "ARTIK AŞKLAR İKİ KİŞİLİK YAŞANMIYOR!"

Fatma Topbaş... "ARTIK AŞKLAR İKİ KİŞİLİK YAŞANMIYOR!"

Alem Fm'de müzikseverlerle buluşan "Tayfun Hancılar'la Hoş Sohbet" programına konuk olan Fatma Toptaş, çarpıcı açıklamalarda bulundu?

- Güldüren adamı herkes çok sever ama nerede güldüreceğini bilmesi lazım. Kendine güvenmeyen, zora geldi mi kaçan, bir varmış bir yokmuşu oynayan adamı sevmiyorum. Entelektüel birikimiyle beni besleyebilecek biri olmalı. Aslında her şeyden biraz olmalı. Donanımı olan ve 0-15 yaş zekasında olmayan birini istiyorum.

- "Geri Dönüştürülemeyenler" adlı oyunda kendimle empati kurarak içimdeki hayat kadınını bulmaya çalıştım. Fatma hayat kadını olsa ne yapardıyı bulmaya çalışıyorum. Hayat kadınlarıyla ilgili hiçbir şey seyretmedim. Klişelerden uzak bir kadın benimki. Daha çok internet üzerinden araştırma yaptım. Oynadığım hayat kadını genel evde çalışmıyor. Bu kadınların işçi olduğunu ve hor görülmemesi gerektiğini vurguluyoruz. Oynaması kolay bir karakter değil umarım doğru bir şekilde anlatırım. Oyunumuzun asıl sloganı "Hiçbir şeyin kıymetini bilmiyoruz'?

- 18 yaşımda olsam belki aşk için işimi bırakabilirdim ama şu anda 28 yaşındayım zaten hayatıma giren insan benim ne yaptığım bilerek girecek ya kabul edecek ya da çekip gidecek. Bu yüzden aşk için işimi bırakmam söz konusu değil.

- Duygularıyla yaşayan bir insanım. Karşımda aynı kafada bir adam bulduğum gün evet dediğim gün. Çocuğa çok sıcak bakıyorum, çocuğumun olmasını çok istiyorum.

- Maalesef Leyla ile Mecnun aşkları yok. Artık aşklar iki kişilik yaşanmıyor.

- Tv oyunculuğuyla, sahne oyunculuğu çok farklı bence. Tiyatro yapmak istiyorsan muhakkak işin tekniğini öğrenmen gerekiyor. Sahnede olmak orada nefes almak gibi bir şey benim için, nefes aldığım sürece sahnede olmak istiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.