Faydee... “HANDE YENER DÜNYA STARI OLACAK”

Faydee... “HANDE YENER DÜNYA STARI OLACAK”

Dünya müzik listelerini alt üst eden Avustralyalı şarkıcı Faydee, en güzel şarkılarını Elemental Wellness Club’ta seslendirdi. Radyo Fenomen işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte Faydee,“Gravity”şarkısında düet yaptığı Hande Yener’i öve öve bitiremedi.

Müzik listelerinde rekorlara imza atan Avusturalya doğumlu ünlü şarkıcı Faydee, geçtiğimiz akşam Elemental Wellness Club’ta mini bir konser verdi.

2008’den bu yana dünya müzik listelerinde rekorlara imza atan ünlü sanatçı, Can’t Let Go, Catch Me, Crazy, Habibi gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Elemental Wellness Club üyelerinin gösterdiği ilgiden son derece etkilenen Faydee, onlarla birlikte dans ederek “Sizler için tekrar geleceğim” dedi. “Gravity” şarkısında düet yaptığı Hande Yener ile çok iyi dost olduklarını belirten Faydee, “Hande mükemmel bir sanatçı. Dünya starı olmak için bütün özellikleri taşıyor. Kariyerinin yurtdışında da çok iyi gideceğine inanıyorum” dedi.

Radyo Fenomen işbirliğiyle Anadolu yakasının gözde sağlıklı yaşam ve spor merkezi Elemental Wellness Club’ta gerçekleştirilen etkinlikte dinleyiciler oldukça keyifli anlar yaşadı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.