Felipe Melo-Roberta Melo... HEM SAHALARDA HEM DE EŞİYLE BİRLİKTE MODA DÜNYASINDA FIRTINA GİBİ ESİYOR!...

Felipe Melo-Roberta Melo... HEM SAHALARDA HEM DE EŞİYLE BİRLİKTE MODA DÜNYASINDA FIRTINA GİBİ ESİYOR!...

Eşi Roberta Melo ile beraber moda dünyasına atılan Felipe Melo`nun koleksiyonunda; tshirt, kolye, bileklik ve bir telegon markasının case`leri bulunuyor...

Moda ve tasarım alanında Türkiye'nin fark yaratan online alışveriş sitesi Lidyana.com, birbirinden farklı isimler ile projeler yapmaya devam ediyor.

Kendisine özgün çizimleri ve mesajları ile dikkat çeken Melo'nun tasarımları sadece bu sitede alıcılarını bekliyor.

Eşi Roberta Melo ile beraber tasarımlarını tanıtan Felipe Melo'nun koleksiyonunda; tshirt, kolye, bileklik ve bir telefon markasının case'leri bulunuyor.

Sempatik tavırları ve başarısı ile herkesin sevgisini kazanan Melo'nun tasarımlarının piyasada çok beğenileceği ve tutulacağı söyleniyor.

Ocak 2012 yılında kurulan ünlülerin tercihi bu site, ünlü marka ve tasarımcılara ait takı, giyim, ayakkabı, saat ve gözlük ile çanta, parfüm, kozmetik ve aksesuar ürünlerini aynı çatı altında topluyor.

Gündüzden geceye, her anınıza eşlik edecek ürünleri portföyünde bulunduran, iade ve değişim olanaklarıyla %100 güvenli alışveriş ortamı sunan, üye olma zorunluluğu olmadan tüm ürünlere göz atılabilen bu site alıcılarına farklı fırsatlar da sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.