FENERBAHÇE`Lİ KUYT`A, GOLF SAHASINDA TAM NOT !..

FENERBAHÇE`Lİ KUYT`A, GOLF SAHASINDA TAM NOT !..

Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Fenerbahçe`nin sevilen futbolcusu Kuyt`a golfte tam not verdi.

Avrupa'nın ilk ve tek gece aydınlatmalı golf sahasını Türk turizmine kazandıran Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ile Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe'nin sevilen futbolcusu Kuyt'a golfte tam not verdi.

Devre arası kamp için Regnum Carya Golf&Spa Resort Hotel'i tercih eden Fenerbahçe'de futbolcular, antrenman aralarında golfte de becerilerini gösterme olanağı buldu.

Sarı-Lacivertliler arasında golf sporunda en deneyimli olan Kuyt, hemen her fırsatta golf sopaları ve topları ile Regnum Carya'nın çok özel sahasına çıkarken, otel sahipleri Fikret ve Ali Şafak Öztürk de kendisiyle yakından ilgilendi.

Golfteki başarısı iş yaşamındaki başarısını aratmayan Fikret Öztürk ve turizm gönüllüsü oğlu Ali Şafak Öztürk ile keyifli karşılaşmalar yapan Kuyt, futboldan sonra en büyük tutkularından biri olan golfte, İngiltere'den sonra böylesine güzel bir ortam ve çok başarılı rakipler bulmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kuyt, Öztürk ailesine kendisine gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle de teşekkür etti. Fikret ve Ali Şafak Öztürk'te kendilerine futbol ziyafeti sunan Kuyt'a golfte de tam not verdiklerini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.